Mini mässa

publicerat i Allmänt;

Idag har det varit en riktigt bra dag. Har varit på jobbet som vanligt men avslutade dagen med en mini mässa. Riktigt skönt att vandra runt där bland alla försäljare och smaka på en massa godsaker. Passade på att handla lite också till skolan. Sen fick man ju även en massa smakprover på både de ena och det tredje så gick hem med fyra påsar proppfulla av godsaker.

Hem för att styra upp något lätt att äta för att sedan nere och fylla två tvättmaskiner och sedan ut i pulakabacken men Mats och grabben. Där blev vi kvar i 40 min sen var det inte mycket kvar av mina fötter. Tok dålig blodcirkulation i fötterna så fryser om dom jämt.

Så hem tvätta mer, passade på att städa hela lägenheten också. Helt otroligt vad dammit det blir på bara några dagar. Men men alla tre hjälptes åt så då gick det riktigt fort. Så nu är det fint till helgen. Är ledig i morgon så ska passa på och sova ut lite. Sen blir det till att träna och planera nått kul för helgen. Nej nu ska jag ta och vika lite tvätt typ tre ikeapåsar.

Äntligen fredag

publicerat i Allmänt;
Skönt med helg efter att ha jobbat en vecka med förkyldning. Ska försöka kurera mig lite under helgen. Sen blir veckan som kommer lugn. Barnen har lov och vi har bara dagis och fritids att laga mat till så det är skönt. 

I morgon blir det Norrköping med Mats och Julius. Vi ska ta en heldag med en början på busfabriken och sedan vidare till en restaurang för att äta lite mat sen blir det bio för hela slanten. Ska gå och kolla på Bolt, hört att den är väldigt bra så har höga förväntningar.

Ikväll var det tänkt att det skulle bli lungt med så blir det nog inte. Eller ja den kommer ju börja lungt. Ska ätat lite tfår ju tacos med Mats och Julius samtidigt som vi kollar på någon bra film. Sen ska jag traska över till Emma och vi hade tänkta att åka lite pulka och dricka lite vodka :) Men det inte bli allt för sent, måste ju upp tidigt i morgon.

Nej nu ska jag styra upp mig lite innan Mats och Julius kommer hem från badhuset . Sen ska jag försöka hinna förbereda för lite mat.


 

Orka

publicerat i Allmänt;

Sitter hemma och glor. Inte allt för kul men vad ska man göra när man inte är hundra i kroppen. Orkar inte med nått just nu förutom jobba och sova. Håller på och  tvättar också, inte allt för kul men det måste ju göras. Så skalla pallra mig ner snart och hänga upp det sista. Sen blir det till att fixa lite mat till mig och Mats. Sen en film och lite mys i soffan. Blir nog att kolla på Felon som jag inte kollade klart på sist då jag var för trött och somnade. Men ikväll får jag inte somna för Mats har nog ingen lust att se den en tredje gång.

Träffade min faster idag vid halv fyra och fick mina ljus från partylite. Ska bli kul och se om de är så bra som de utlovar att  de ska vara.Hoppas på det för dom är ju inte allt för billiga.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå ner till tvätten.

Längtar

publicerat i Allmänt;
Sitter här nu i soffan och kollar lite på reprisen va Let´s dance samtidigt som jag passar på att skriva några rader i bloggen. Har nu på förmiddagen passat på och städat hela lägenheten så nu doftar det fräscht i hela lägenheten.

Nu är det bara fyra timmar kvar tills Mats kommer hem. Längtar så otroligt mycket efter han. Känns som han har varit borta i en evigthet. Så nu är det snart dags att förbereda för kvällen middag och lite mys. Har tänkta att bjuda på bacon inlindad pannbiff med råstekt potatis och en kantarellsås och jag kan lova att allt kommer vara gjort från grunden.

Tänkte jag skulle försöka se om det går någon repris på Melodifestivalen också. Såg ju dock inte det igår utan fick nöja mig med att lyssa på radio i bilen påvägen hem från  Västerås. Känns inte alls som samma sak och jag är ju en av dom som bara måste se på det. Även om jag tycker att det börjar gå lite för långt nu när det gäller röstningen och alla dessa delfinaler. Tillslut tror jag att svenska folket kommer sluta rösta på det för  det är ju inte billigt att ringa in och rösta.
Även kvaliten på låtarna har ju försämrats, vi i Sverige måste komma med något nytt. Finns låtar som låter exakt lika som de gjorte för femtio år sedan.

Nej nu ska jag styra upp mig lite och börja förbereda middagen.

Västerås

publicerat i Allmänt;
Kom hem för en halv timme sen från Västerås. Har haft en helt underbra dag. Började med att äta en räkmacka hos min moster när vi kom fram - mums- . Sen drog vi ut till Hälla för att shoppa lite. Startade med Ikea där jag absolut inte kom ut tomhänt. Kan lova att det slank ju ner en hel del värmeljus och jag är nog inte den enda som kommer där ifrån med det :)
Sedan fortsatte vi till gallerian där jag gled in på HM och inhandlade en mycket snygg kavaj och två stycken blusar. Mycket nöjd med mitt köp gick jag vidare till DinSko där jag hittade ett par ursnygga pumps med "hel" fot .


Här är ena blusen jag köpte.

Tiden rann iväg väldigt fort så vi var tvugna att fara hem och göra oss i ordning för kvällens festligheter. Vilken kväll det blev, vi hade ju inte träffat den sidan av släkten på flera år så det var mycket att prata om. Även mycket god mat och dryck, trevligt sällskap och en värmade lokal :)

Vi blev ju inte kvar så länge eftersom vi hade bestämt att åka hem ikväll. Det tycker jag nu efteråt är väldigt skönt. Att få sova i sin egen säng även om den är väldigt tom nu utan Mats. Men i morgon kommer han hem och då ska han få en bamse kram utav mig.


Let´s dance

publicerat i Allmänt;
Sitter här hemma hos min mamma och har ätit en utsökt middag som bestod av Ört och citron inbakad fläskfilé med hasselbacks potatis och kantarell sås. Smakade gudomligt gott, Tack mamma!!!

Nu sitter vi här framför tvn och kollar på Let´s dance. Ja kan väl inte påstå att jag blir jätte impad av deltagarna i år. Den som är mest talaangfull i mina ögon är ju Morgan. Han har ju både tackt  och ryttmen i blodet.  Men måste erkänna att jag blir väldigt sugen på att börja dansa själv igen. Tycker att det är så grymt kul. Men tyvärr har jag ju ingen dans partner.

Pratade lite med Mats förut, tänk att jag saknar han så mycket efter bara ett dygn. Trodde jag vara starkare men där hade jag fel. Men märker även av min pojkvän att han har svårt att hålla sig ifrån mig. Han har typ ring fyra gånger sen han kom upp och skickat en massa sms.

Nu börjar ögonlocken att tyngas ner och tröttheten börjar överta i min kropp. Dags att knoppa efter Let´s dance med tanke på att man ska upp tidigt i morgon så man hinner med att shoppa loss innan festen klockan 15.00 i morgon.


Puss och godnatt

Ensam hemma

publicerat i Allmänt;
Vaknade redan klockan sju i morse och var pigg men vill inte gå upp så tidigt så jag försökte somna om och vaknade sedan vid halv tio då Bosse ringde. Ska åka ut till mamma ikväll för vi åker tidigt i morgon till Västerås. Så det ska bli skönt att komma ut och bli lite ompysslad.

Har varit utan min pojkvän sen i går morse och det är helt otroligt vad jag saknar han. Trodde att jag skulle kunna ta det bättre men inte. Kände mig så otroligt ensam igår. Hade nästa gjort vad som helst för att ha hans varma kropp intill min i sängen. Han ger mig så otroligt mycket kärlek och ibland känns det som att jag inte ger lika mycket tillbaka.

 

Besluta mig nyss för att titta på en film eftsom det inte går något bra på tv om dagarna. Så nu sitter jag och kollar
Sixteen candles en riktigt bra film enligt mig.
 




 

Svårt att sova

publicerat i Allmänt;

Jag kan inte sova , tänker för mycket och känner mig väldigt ensam.
Känns så tomt här i sängen utan min pojkvän Mats.
Har försök nu i en timme men väldigt svårt att slappna av.
Passa på att blogga lite nu när jag lovat att var lite mer aktiv.
Sitter och kollar lite på tradera också man blir  som låst när man väl börjar.

Men ska väl ta mig i kragen nu och försöka sova lite. Kan jag inte det får jag väl fortsätta att läsa i boken Tusen strålande solar, en mycket bra bok som jag rekomenderar.

Nytt försök

publicerat i Allmänt;

Jaha nu ska jag ta och börja skriva blogg igen. Gav upp det sist då jag blev utan dator för typ två år sedan. Men men bättre sent en aldrig.

Sitter hemma själv idag, känns väldigt tomt eftersom det brukar vara liv och rörelse här.
Men min pojkvän åkte upp till Sälen på en weekend med sina kompisar idag. Så i helgen får jag försöka roa mig själv. Men det blir nog väldigt lungt för jag ligger sjuk. Men ska försöka bli frisk till lördag då jag är bjuden på 75 års fest i Västerås och har chansen att träffa min släkt som jag inte träffat på många år.

Ska även passa på att shoppa loss lite när jag är i västerås då vi här i Katrineholm inte har samma utbud som där.

Nej nu får det räcka för mig idag. Ska forsätta kolla på Ärets kock 2009 sen blir det att knoppa i sängs.