I morgon smäller det...

publicerat i Allmänt;

Ja det stämmer, då tar vi vår grejor och flyttar till vårat hus. Känns så jävla skönt att få komma ifrån den här trånga lägenheten och värmen som är i den. Att bara kunna gå ut och sätta sig på gräsmattan och bara vara. Även om det kommer finnas hundra saker att göra så tänkar jag ta mig lite tid att göra det den här sommaren.

I helgen som var så åkte vi ut till mamma och bara tog det lungt. Är så skönt att vara där och man får passa på när det är så här fint väder. Vi var ute på sjön en del och fiskde och solade.


Ute på sjön med flotten.                      

I helgen så har jag fullt upp eftersom Mats jobbar och jag ska fixa i ordning så mycket som möjligt i huset. Jag ska börja med att måla Julius rum i de färger han vill ha så de blir de två kort väggarna i svart och de andra i ljusblått. Så på torsdag så ska vi iväg och köpa färg. Sen blir det till att plocka in så mycket som möjligt i alla skåp och så.

Midsommar helgen...

publicerat i Allmänt;
Söndag och en kväll framför tvn. Är fortfarande förkyld och det börjar gå mig på nerverna. Så i morgon ska jag trottsa detta och ta mig en lång morgon promenad med Emma och lilla Diva. Måste komma igång så man går ner sina härliga sambokilon som man har lagt på sig. Har semester nu så har ju all tid i världen att komma ut på morgonen och promenera. Gäller ju bara att man tar sig ut .

Midsommar helgen har varit riktigt lugn. Var ut på Julita gård i fredags med Mats, Julius, Ann och Berndt. Pappa kom även ner och gjorde oss sällskap. Hade glömt hur mysigt det var där nere. Vi hade tagit med oss en filt och lite mat sen satt vi där i tre timmar och nöjt av sång, musik och solen som kom från och till. Senare på kvällen blev det grillning hemma hos familjen Jaktlund.

Midsommardagen blev också riktigt lugn. Erbjöd oss att vara lite barnvakt så vi fick över lille Liam. Världens snällaste unge. Sen blev det mest kolla på film och bara umgås. Idag har vi varit ute hos min mamma och bosse. Har grillat lite och vairt ute på sjön och fiskat. Mats lyckades få upp en gädda som blir våran middag i morgon =)

Mår inge vidare...

publicerat i Allmänt;
Ligger i soffan idag med. Mår inte alls bra men måste gå till jobbet i morgon med -suck- . Skulle ha var på sommarfest idag med jobbet men så blev det ju inte. Orkar knappt ta mig upp ur soffan så här på kvällen när man jobbat hela dagen och mått piss. Men vad gör man är det inte finns folk som kan göra ens jobb. Hoppas på att morgondagen går fort så man får gå hem och sova.

Nu är det inte långt kvar till flytten. Ska bli så kul att få komma till huset och börja fixa lite. Var ner på banken idag och la upp lånen gick ganska så fort och de var skönt för mådde inte alls bra när vi var där. Fan känns som man har snytit  ut hela jävla hjärnan snart. Ska väl åka till ikea när vi har flyttat in också. Så vi kan köpa lite nya gardinstänger och gardiner. Har ju fyra fönster som måste ha lika gardiner och jag vill ha det ganska så neutralt så det blir nog vita. Sen måste vi åka och köpa lite färg med till Julius rum. Han vill ju ha svart och ljusblå så vi har tänkt att han ska få det.

Ska ta och försöka äta lite nu. Inte för att jag är så sugen på nått för känner ju ingen smak. Men jag måste väl få i mig lite näring. Sen ska jag kolla på Twilight, sjukt bra film!

Förkyld...

publicerat i Allmänt;

Började igår med att jag hade siktont i halsen. Vaknade i morse och kände mig inte alls för bra men det bara att pallra sig iväg till jobbet. Har inte alls känt mig bra under dagen så jag gick hem vid halv två tiden. Kom hem och somnade i soffan och sov i tre timmar. Känner mig lite bättre men det är väl för jag har trycket i mig två alvedon. Har inte tid att vara borta från jobbet pga att det är så sjuk mycket att göra. Har inventeringt plus att jag ska ha Bettan gå brevid mig på onsdag för att ta över nästa vecka då jag går på semester.

Har varit hemma själv sen fem tiden. Mats är iväg och spelar fotboll i Oxelösund. Skönt att få vara lite själv när man inte mår bra.Kan passa på och sova lite och bara ligga i soffan och glo på tv. Men ska bli skönt när han kommer hem också så han kan passa upp lite på mig. Tycker om han så jävla mycket!!

Fattar inte...

publicerat i Allmänt;
Fan blir så jävla trött på allt ibland. Den där ständiga ölen som folk måste ha eller beroendet av att man måste festa varje helg. För några år sedan festade jag också endel men det behovet har jag inte längre. Men endel värkar aldrig bli nöjda utan bara fortsätter. Jag är så trött på allt som har med alkohol att göra. Det bara förstör mellan människor och det känns som att man måste bli arg och ledsen för att de ska förstå. Finns människor som jag älskar så jävla mycket som redan har förstört ens tro att lita på dom och jag vill inte attt det ska bli fler. Att människor inte kan ge fan i den där spriten och bara vara med dom de älskar, för de gör ju ett val. Men endel har ju tydligar starkare band med spriten än med de det älskar.

Kan inte sova

publicerat i Allmänt;
När man får sova ut så är det helt omöjligt. Känner mig absolut inte pigg me inte trött heller. Men hade det varit så att man skulle iväg till jobbet idag ja då hade jag kunna legat kvar i sängen hela dagen.

Fick just tag på Emma nu så jag ska ta och kasta i mig lite frukost och sen så ska jag gå och möta henne för vi ska sola en liten stund. Sen blir det en sväng ner på stan och byta lite kläder till lilla Meja. Det är min halvbrors lillstumpan som bara är en vecka gammal. Jag vet inte vad jag tänkte på när jag tog kläder åt henne för dom var ju aldeles förstora. Dock kan man ju växa i dom men jag köpte sommarkläder och då är de ju kul att hon kan ha dom den här sommaren och inte nu i vinter. Sen blr det till att kolla på studenterna som röjer runt på sina kärror idag. Grattis till er alla!!!

...

publicerat i Allmänt;

Vaknade i morse med ett ryck och fick en känsla av att jag försovit mig. Ja och mycke riktigt så var klockan fem i sju. Jag som börjar klockan sju men som tur var har man nära till jobbet så var där fem över.

Haft mycket att göra idag då det är sista dagen för eleverna på skolan. Först så gick ena grytan sönder så blev lite stressad över att jag inte skulle hinna med att göra färdigt all mat. Men jag vart klar tio minuter innan barnen skulle komma. Sen så stod jag  i två timmar och garnerade tre smörgåstårtor som lärarna ska äta ikväll så jag hoppas att de blev nöjda. Känns iallafall superskönt att det blir lite mindre mat att laga nu. Behöver man inte känna den där stressen i kroppen som lätt dyker upp ibland. Så nu blir det till att passa på att gå igenom allt för inventeringen. Inte allt för kul men det måste ju göras.

Vad ska man hitta på ikväll då. Vill fan inte sitta hemma själv och uggla när Mats ska iväg och käka middag med lite arbetskamrater på Rhodos. Vill också äta lite god mat men jag får väl nöja mig men en matlåda från frysen -suck-



Idag fyller jag år...

publicerat i Allmänt;
I morse så vakanade jag av att jag var super kissnödigt så jag traskade upp för att gå på toaletten. När jag kom ut därifrån som blev jag inmotad till sovrummet igen för jag fick gå upp då. Efter en tjugo minuter så började jag precis slumra till och då öppnas dörren och insjungandes kommer Mats och Julius. Så det blev frukost på sängen och öppna paket. Fick ett jättefint halsband som Julius hade valt ut till mig. Blev superglad =)

Vid tvåtiden idag så fick jag besök här av mamma & Bosse, pappa, farmor, bror, Miguel, Mats mamma med karl. Så ja hade fullt upp där i två timmar. Men lite skönt nu att det är över. Emma kommer förbi sen vi sex tiden och ska ta en liten fika med mig.

Annars är allt lugnt och skönt. Bara en vecka kvar nu se så har barnen på skolan sommarlov. Känns super skönt att de blir lite lugnare. Men har iallafall en ca 300 att laga mat till. Men snar går jag på semester så ska inte klaga.  Sen blir det till att börja packa nu inför flytten som sker om tre veckor. Längtar så sjukt mycket!!