....

publicerat i Allmänt;
Känner mig lite smått irriterad idag. Kan tänka mig att de beror på att man är trött och att man stressar hela dagarna. Vill inte må såhär. Känns som jag alltid är trött och det är inge kul alls. Orakr ju fan ingenting. På kvällarna hinner jag knappt lägga ner huvudet fören jag sover.

Har varit på Axelssons lagerrensning idag. Tog mig dit på cykel i stormen och kan lova att de gör jag aldrig om. Fy fan vad man fick trampa. Var helt slut när jag kom fram. Sen in på lagret där det är hur mycket folk som helst som sliter och drar i allt de ser. SJälv tycker jag inte de hade så mycket att komma med. Hittade en söt liten tunika som är rosa och ja det är sant Anna köpte en rosa tunika. Är nog första gången jag inhandlat något i den färgen.

Stressa hem för att styra upp mat . Kom hem och började fixa men när Mats kommer  vill han inte ha någon mat. Så ja den kärleken man la ner på maten var ju helt i onödan. Ja så då blev jag lite sur. Dock hade jag inte hunnit så lång men endå. Sen typ en timme senare när Mats är i väg och lämnar lite saker så ringer han och säger. Är du hungrig, för jag tänkte att jag kunde styra förbi Mc donalds i så fall. Då kan jag lova att jag inte blev glad. För jag hade ju förberett för mat en timme innan och det var hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis. Härligt med karlar...

Nu sitter vi " Mats" och kollar på finalen i champions league och ja jag kan erkänna att jag sitter och sneglar lite men inte mer. Tänkte att jag skulle styra till sängen istället så godnatt.

Vilken dag...

publicerat i Allmänt;

Vilken dag det har varit, är helt slut. Sprungit ihjäl mig på jobbet typ. Har haft fem hundra saker att göra men bara två armar att jobba med. Ibland önskar jag att man var delbar eller hade tio armar till. Sen efter en stressig dag på jobbet så ska man kasta sig på cykeln hem för att städa undan lite, laga mat , packa matsäck till Julius utflyckt i morgon, planera vad som ska ätas i morgon. Mats ska spela fotboll så det ska badas + nattas. Så man lär ju somna lagom när Mats kommer innan för dörren. Så social kommer jag vara mot Mats ikväll. Nej nu har jag inte tid att skriva mer för nu ska Julius upp ur badet. Godnatt!!

Helg...

publicerat i Allmänt;
Har varit så skönt med en lång helg. Synd bara att vädret har varit så hattit. Blir ju inte så att man kan planera något för vädret slår ju om på två sekunder typ.

I fredags så var det en ganska så lugn dag men kvällen blev lite mer fartfylld. Vi festade inte och så men José från Stockholm kom ner och skulle tatuera Emma och jag var ju inte sen med att säga att jag också var lite sugen på en tatuernig. Så jag gjorde en också =) och det gjorde jävligt ont på vissa ställen. Men men ska man va fin får man lida pin.
Men min far lär ju inte bli allt för glad . Han hatar tatuernigar så man får väl hålla den här gömd ett tag till man är modig nog att våga berätta det.

I lördags var vi ut till min mor en stund. Blev lite fiske och en massa god mat. Som vanligt så åt man för mycket av det goda så när vi är mitt ute på sjön så vill inte min mage vara med längre så vi får helt enkelt vända och släppa av  mig i land så jag får spring på toa =) Tänk att man aldrig lär sig. Men det blir så när man äter lite för mycket mjölkprodukter.

Idag har vi tagit det väldigt lungt. Varit upp till Mats mamma och tagit en fika och bara njutit av naturen. Hon har en så fin trädgård och man blir så avensjuk när de får fixa och dona. Vi vill också börja med det. Men nu är ju det lite drygt en månad kvar tills vi får flytta in i vårat hus. Så nu är det snart dax för att börja packa. Men det kan jag inte påstå att jag ser framemot. Man har ju så jälva mycket skit som man samlat. Får hoppas på att det går fort.

...

publicerat i Allmänt;
Usch vad trött jag är idag. Kom hem kvart över fyra i morse efter lite festande på Otten i Norrköping. Blev en ganska så lugn kväll och ha riktigt roligt. Men fy fan så folk är där. Tjejerna tror att de är snyggast i världen och killarna går runt som om det vore värsta köttmarknand. SKulle behöva en fet guldring på ringfingret så killar fattar att man är jävligt upptagen.
Träffade lite gamla vänner från Rejmyre också =)

Idag är man ju seg som fan. Kunde inte sova så bra i morse. Börjar ju bli så jävla ljust ute och jag har en liten glipa med ljus som kommer in precis på ansiktet varje morgon. SÅ jävla irriterande. Nu ska jag försöka slit upp mats ur sängenför ja han har inte gått upp en.

Äntligen fredag...

publicerat i Allmänt;

Känns som denna arbetsvecka har varit väldigt lång. Hoppas på att nästa vecka går lite fortare. Den bör ju göra det eftersom att jag har fullspeckat schema på jobbet. Har så sjukt mycket beställnigar på olika utflykter och skit som klasserna ska på. Men men får väl passa på och vila upp mig i helgen.

Ja i dag var vi ner till banken och skrev på lite papper för lånet på huset. Var ju tvungen att betala in handpenningen till damen idag så ja nu är man lite fattigare. Sen hem för att laga lite mat, tacos blev det för vi har ju grabben nu i veckan och då brukar vi ha lite fredagsmys framför tvn. Ja och som alltid så somnar jag efter att jag ätit och ja sov väl en timmer eller nått. Fan alltid så på fredagar, är helt jävla slut då. Man går liksom på spänn hela veckan när man jobbar så på fredagen då slappnar man av ja och då somnar man. Men nu är jag vaken och orkar vara lite trevlig ikväll mot Mats.

Ska fortsätta se lite på tv nu. Sen ska jag ta mig i kragen och diska. Tråkigaste som finns men det måste ju göras. Ja av någon konstig anledning så är de alltid jag som åker på att göra det.

Kan man må bättre...

publicerat i Allmänt;

Jag och Mats har gjort något väldigt stort men det känns så bra!! Jo vi har köpt hus =) på götgatan 11 här i Katrineholm. Vi har tillträde till huset den 1 juli, läntar så sjukt mycket. Ska bli så skönt att komma ifrån den här trånga och tråkiga lägenheten. Ska bli så kul att få börja fixa i huset. Men det kommer nog ta ett tag för de är ju ganska mycket som måste göras. Vi ska börja med att sätta in ventelation på övervåningen och på vinden. Sen ska det tappetseras i alla rum och läggas nytt golv. Sen ska taken i rummen målas också. Men men vi har ju all tid i världen nu.

Hela jag utstrålar glädje just nu. Skulle kunna springa flerar mil för allt känns så bra. Har världen bästa sambo som jag tycket så mycket om. Han gör mig så glad.

Ja förutom min lycka till allt så tvättar jag nu. Inte allt för kul men det måste göras. Ska även ta ett ryck och diska, städa och ta en lång promenad. Sen blir det nog en sväng till Ica nära för att inhandla lite frukt. Har just nu blivit tokig i att äta passions frukt.

Sen blir det hem och tittat lite på tv och invänta lite kärlek och värme från Mats som jobbar ikväll och kommer hem vid halv tio tiden.