Willy´s med alla katrineholmare

publicerat i Allmänt;

Dagen före midsommarafton och jag känner inte alls för nått i morgon. Skulle kunna tänka mig att bara stanna hemma. Är trött på allt för tillfället och inget känns roligt längre. Längtar verkligen till nästa fredag runt tre halv fyra tiden då jag går på semester. Känner idag att jag verkligen behöver det NU!! Men det kanske känns bättre i morgon.

Idag så var vi iväg och handlade TVÅ gånger med alla andra i katrineholm. Eller jag och Mats var i väg och handlade först och ja vi var väl på Willy´s i en timme för att de var så mycket folk. Gick fan knappt att köra. Sen var ju min bror tvungen att handla och då behövde han skjus och hjälp så ja de var ju bara att gå in på Willy´s igen och träffa alla katrineholmare. Passade även på att prova den där thaimaten som dom står och säljer i en lite vagn nere på coop parkeringer och ja de kanjag rekomendera för de var supergott!!

Väl hemma så har jag bara tagit det lugnt.

Ute på sjön med flotten.

Längtar till semestern då kan man glida runt ute hos mamma på sjön.

Midsommar...

publicerat i Allmänt;

Vet inte vad det är med mig men jag har så svårt för att komma på något att skriva. Sitter och tänker på om de finns nått kul som jag gjort de senaste dagarna men NEJ de har jag inte. Bara jobb, jobb och åter jobb. Så de ska bli så skönt att få gå på semester v 27. Längtar som fan och jag känner verkligen att jag behöver vila upp mig. De borde jag ju hinna på 5 veckor hoppas jag ;)

Midsommar på fredag och eftermiddagen ska spenderas ute på Julita gård som alltid :) Är så himla vackert där ute . Blir lite picknick i gräset och ja så kan man passa på och träffa släkten med. Kvällen kommer spenderas nere på djulö med Carro, Mathias, Troja,Milo, Börje och Seija med lite grillining och skön musik.

På lördag så tänkta jag få med mig Mats ut och käka lite någonstans men har inte kommit på var än. Är de fint väder ute så kanske de blir stadparken annars så är jag eller vi jävligt sugna på lite kina mat. Men får se vad det blir :)



På Julita gård

Sjung om studenten...

publicerat i Allmänt;

Jag är dålig på att uppdatera men har liksom inte haft någon ork eller lust. Men nu så kommer lite info från helgen.

I helgen har jag haft fullt upp med en massa studenter som skulle firas. Började med i Fredags då jag tagit ledigt för att åka på min kusin student i Västerås. Fick gå upp tidigt fast man var ledig för tåget gick kl 9.00 och ja vi var tvungna att vara där ca 8.30 för att inte behöva stressköpa biljetter och ja sen var ju mamma med och hon måste alltid vara typ en timme i förväg jämt när man ska iväg. Även om jag också gillar att vara i god tid så slår hon alla rekord. Väl framme i Västerås blev vi hämtade av kusinens käre far och vi begav oss till skolan. Vi fick stå och vänta i de kalla och regniga vädret i ca 45 min innan han sprang ut och de tack vi för. Finklädd och sommar som de ska vara så hade man ju inte allt för mycket på sig. När vi var färdiga begav jag och Maria ( min andra kusin) oss ner på stan för att kika lite på kläder och fördriva tiden innan vi skulle hem och möta upp Fredrik och få i oss lite mat. Men vi mötte ha redan nere på stan så vi gjorde sällskap hem. Bjöds på oxfile och en massa gott!! Kom hem från Västerås vid halv tio och då var de bara att ladda inför lördagen.



Japp upptidigt för att fixa iordning sig för Rebeccas stuent på lördagen. Denna dag var nästa värre för de var kallt ,ruggigt och blåste nå så fruktansvärt. Men jag på med en känning eftersom jag tycker de hör till men jag stoppade ner ett på tajts i väskan och de tackar jag gudarna för. Var så frusen och kall efter bara tio minuter och känndes som jag skulle frysa till is. Dock klarade vi oss från regnet under utspringningen men när vi var påväg hem till Rebecca så kom det. Där blev vi bjudna på kallskuret med potatissallad mums!! Kom hem därifrån vid sextiden och jag var så frusen fortfarande så de blev mjukiskläder på oh mys i soffan resten av kvällen.

Söndagen blev lugn och skön med soffhäng och lite fix i trädgården. Dagen avslutade som vanligt med att jag somnade i soffan till något dåligt på tvn.

Fint väder

publicerat i Allmänt;

Idag är det riktigt fint väder ute. Synd bara att man inte kan utnyttja de på dagnarna då man jobbar i kök. Blir så j*vla varmt i köket och inte får man öppna heller. I dag så har jag stått och stekt en massa pannkakor till i morgon och de gör ju inte saken bättre. Så nu sitter jag här och lucktar stekflått.

Ikväll så har vi fotbollsmatch mot FLoda och de blir min andra match i KAIK och ja vi får se hur de går. SOm vanligt är jag supernervös för att jag ska göra bort mig och förstöra för de andra. Har ju bara tränat fyra gånger tillsammans med dom.

Nej nu ska jag gå upp och byta till lite svalare kläder och sen blir det ut i de fina vädret!