På söndag...

publicerat i Allmänt;

Shit vad dålig jag blivit på att blogga. Känns som lusten försvunnit lite men vill ändå hålla igång den lite. Här hemma äter vi just nu frukost. Leia sitter och äter en leverpastejsmacka och jag sörplar kaffe. Vid halv nio ska vi göra oss i ordning för lite sång på kulturskolan. Blir nog en vända ner på stan också för att inhandla de sista inför resan. Har nog kanske inte nämnt de tidigare men på söndag drar vi till Teneriffa i en vecka. Ska bli så skönt att åka ifrån gråa, trista Sverige och få lite värme. Hoppas på att de kommit lite snö tills vi är hemma. Sådär lagom till december.

Inser att jag måste ta och lägga på en rem nu för jag sitter fortfarande i handduk efter att jag duschat för sisådär en timme sen. Så skönt att ta det lungt såhär på morgonen. Men nej nu MÅSTE jag klä på mig för nu rinner tiden iväg!

Ecologica

publicerat i Allmänt;

SKa snart ge mig iväg på en liten sångstund med Leia. Veckans höjdpunkt även om den offtast blir lite svettig =) Svårt att få Leia att sitta still och göra rörelser till sångerna. Hon vill gärna hoppa, stuttsa, krypa omkring och pilla på allt. Efter sången blir det en sväng med Ida ner på stan för att inhandla lite gosaker till helgen. Ska ta och köpa mig en flaska av mitt favorit vin. Sen ska jag ta en tur in på KappAhl då de har 30% på hela köpet idag. Har spanat in en farsdag present där i form utav ett par handskar. Nej borsta Leias små gaddar och sen iväg!

En liten Leia hoppade i sängen...

publicerat i Allmänt;

Våran fredag startade som alla andra dagar runt halv sex på morgonen. Envis Leia som aldrig låter en få lite sovmorgon. Som vanligt stuttsar hon upp och ner i sin säng och roppar mamma, mamma, mamamamma. Bubblar en massa annat imellan sen testar hon att roppa pappa,pappa,papapappa. Ingen som vill svara och tillslut när man svara tillbaka och sätter sig upp i sängen så får man ett stort leende från henne. Hon hoppar lite till i sängen och som alltid när man ska ta upp henne böjer hon sig ner efter sin gosekanin. Välling mys framför tvn som inte visa något vettigt vid halv sex på morgonen. Tror man ska få mysa lite efter att vällingen är slut men de är bara att glömma. Leia ska fort ner på golvet för att leka, gärna med allt på samma gång också.

Dagen bjuder på lite storhandling och sen en sväng till lekparken för att gunga. Ska sätta upp grind på övervåningen också. Får se hur vi klurar ut att sätta upp den så de blir på bästa sätt. Vi har ju så pass bred trapp både uppe och nere så vi har fått varit lite påhittiga. Vi har tagit långsidorna på en gammal spjälsäng och gjort som grind. Vi kände att lägga ut nästan 2500kr på grindar till trappen skulle bli lite väl saftigt och särskilt nu innan Teneriffa resan, så man tager vad man haver!

Har en massa fika över sen ljusparty igår så vore trevligt med lite fikasällskap efter lunch. Så om någon som läser är sugen är de bara att höra av sig så kan vi ta en liten fika =)

Höstlov

publicerat i Allmänt;

Höstlov och hela familjen är samlad. Vi har passat på och rensa ur källaren på en massa skit. Ja tänk vad man samlar på sig när man bor i hus. När vi flyttade in för lite drygt två år sen så ekade det tomt i källaren och nu var den fylld till bredden. Men nu börjar vi få i ordning där nere efter tre vändor till tippen och sen så säljer vi av lite kraffs som kan glädja någon annan.

Leia har fått nya härliga vanor. Hon somnar runt sju varje kväll och ger inte från sig ett ljud för en runt sex tiden på morgonen. Så skönt att få sova hela nätter igen. Märks även på Leia att hon är mer pigg och glad under dagen när hon får mer sammanhängande sömn. Nu hoppas jag att detta ska hålla i sig ch att de även kommer gå bra när hon ska flytta in i sitt rum. På tal om det så låg jag och tänkte på hur tomt de kommer kännas brevid sängen sen när mitt lilla hjärta ska sova i eget rum. Ibland kan jag titta till henne flera gånger bara för att hon är så otroligt fin när hon ligger där med sin lilla kanin tätt intill sig och sussar. Känner mig så lyckligt lottad som har en sån fin liten flicka. Sitter varje torsdag och kollar på "Drömmen om ett barn" och gråter till det varje gång. Glädje tårar över hur lyckligt lottade jag är som fått min lilla tjej. Men även av sorg då de enda dessa par vill ha är ett barn och att deras önskan kanske inte kommer gå i uppfyllelse. Ibland skäms jag över att berätta hur lätt det var för oss att bli gravida när jag vet att vissa i ens omgiving har haft de svårt att få barn.



Leia med sin älskade kanin!