Lust och ork

publicerat i Allmänt;


Veckorna rullar på och jag hittar ingen lust till att skriva direkt. Midsommar har sprungit förbi och vi hade en mycket trevlig dag. Dock mycket besviken på Djulös midsommarfirande då jag sett fram emot något storslaget men där hade jag sjukt fel. De sämsta jag varit på under alla år så nästa år blir de Julita gård som vanligt.
Kvällen tillbringade vi hemma hos Hammarn och Marie, grillade och hade allmänt trelivgt. Unnade mig lite vin och en cider. Leia sov gott i vagnen redan vid sju tiden och vaknade inte fören vi åkte hem vid ett tiden. Hon fick lite mat och somnade om gott när vi kom hem. Jag somnade nog runt två tiden och Leia tyckte att vi skulle gå upp redan vid fem tiden på morgonen. Kändes som jag hade litervis med grus i ögonen men efter typ  1 liten kaffe så började jag vakna till liv.

Fin fint väder har vi fått också. Älskar verkligen att den är varm ute men dock jobbigt när man har en liten som inte kan vara ute allt för mycket i värmen. I dag var vi ner på stan och träffade världens bästa Emma i värmen. Leia var som vanligt alltid lika glad och bara flinade hela tiden. Leia här därimot vägrat att sova idag ( sovit 1 timme)så nu hoppas jag på att hon sover hela natten. Gjorde min lilla tjej natten som var och jag var så utvilda när jag vaknade i morse.









Regn och rusk

publicerat i Allmänt;

SKit piss väder det är idag. Vill ha sol och värme så man kan ta långa härliga promenader men dag får vi nog stanna inne. Finns mycket att styra med här hemma, måste ta tag i övervåningen idag då den har hamnat lite efter. Hoppas även att Leia är på lite bättre humör idag en vad hon var igår. Men inatt sov vi riktigt bra efter två nätter som varit knöliga. Har nog kommit på att hon inte blir nöjd av att få bröstet under natten utan villa ha ersättning också. Tror nog att min mjölk börjar försvinna, finns inte alls lika mycket längre. Så inatt efter att hon legat och snuttat i typ en halv timme och endå inte var nöjd så gick jag ner och gjorde iordning en flaska med lite mat. Hon åt upp det och somnade direkt efter att de var slut så både jag och hon sov mycket bra resten av natten.


Vi har nu börjat ordentlig med smakisar och gröt här hemma. Gröten blev snabbt en favorit så de äter vi nu både morgon och kväll, men bara smakportioner. Runt lunchtid så får hon alltid lite smakisar i form av morot,palsternacka, broccoli och potatis. Broccolin är de nyaste smaken som vi provat och hon gillar de inte alls utan ryser som sjutton och spottar ut. Men jag ger inte upp utan provar det lite varje dag så hon ska vänja sig.



Morotspuré är supergott!!

Uppdaterar

publicerat i Allmänt;

Som vanligt är jag sämst på att uppdatera men finns så mycket annat att göra nu när man han en liten och när det är fin väder. Förra helgen så hade vi ju dop och Leia var så duktig. Hon var nöjd och glad under hela tiden i kyrkan och strax efteråt så somande hon sött i Mats famn.



Fan va kort man är, ser ut som en dvärg mitt i mellan Mats och Måns.

Vi hade många släktingar och underbara vänner med på Leias dop och hon fick så mycket fint av alla. Jag hade sett till att fylla kakbordet med många sorters kakor och mycket av allt. Trodde nog att de skulle äta mer men de blev en hel del över, vilket inte gjorde nått då jag fyllde år i tisdags och kunde bjuda på kakorna igen. Tårta hade min käre vän Sofia bakat och dom smakade supergott och var jättefina!!!

¨

Man blir trött av att få vatten på huvudet =)

Veckan som gått har bestått av mycket fika då jag fyllde år i tisdags och har firats både då och på onsdagen. Torsdagen blev det ännu mer då Julius slutade första klass och vi fika i gröngräset på en filt till toner av Lady Gaga framförd av Brållans med brudar!

5 juni

publicerat i Allmänt;

Har inte haft någon tid alls den senaste veckan att uppdatera på bloggen. Här hemma har vi styrt med allt som måste göras innan ett dop. Trodde jag hade allt under kontroll och att jag inte skulle behöva stressa så mycket mot slutet men där hade jag fel. Började redan för en månad sen att baka till dopet och de sista bakade jag igår på självast dopdagen då jag såg att jag räkat fel på lite kakor. Så var lite smått stressad och svetten lackde, för de är ju klart att de skulle bli rekordvärme i går. Tänker inte gå in på dopet något nu utan ska ta och samla ihop lite kort från släkt och vänner sen kommen det ett inlägg.

Idagen ser ut att bjuda på fint väder vilket känns toppen då jag inte hunnit vara ute de senaste dagarna i solen då vi haft så mycket att stå i. Sen är de ju inte så lätt att vara ute i värmen när man har Leia heller. Jag märker på henne att hon tycker det är jobbigt när de blir så otroligt varmt.

Jag hoppas på att kunna ta en liten nap sen när Mats vaknat för jag är totalt slut efter allt som varit runt omkring. Leia kände inte alls för sovmorgon i dag utan slog upp sina blå vid halv sju och de blev sent igår med. Hade en mycket trevlig kväll hemma hon familjen Liljedalh/Johansson och även familjen Karlsson/Wallander var där.

Nu får de ta och bli en kopp kaffe så mina ögon vaknar lite.



Mammas lilla doptjej!!