Seg lördag

publicerat i Allmänt;

Blir så trött på att min käre man alltid ska sova bort helgerna. Jag vill ju hitta på något och umgås men tydligen inte han. Han umgås hellre med sängen vilket jag tycker är skit. Så jävla långa är inte helgerna och i veckorna blir det ju inte till att man gör något då man är helt slut efter jobbet + att man är gravid och har ont i hela jävla kroppen efter en dags arbetspass.

Fast kanske inte ska klaga då han varit uppe en timme och ätit frukost med mig vid elva tiden. I morgon lär vi väl heller inte umgås så mycket då han lär ligga bakis hela jävla dagen då vi ikväll ska på fotbollsavslutning. Jag misstänker att det inte lär bli en allt för torr fest då fotbollskillar tydligen har fått öl tilldelad som livet dryck.

Nej nu ska jag upp och tjata lite till på min käre...

Chokladsug...

publicerat i Allmänt;

Är så sugen på en stor fet chokladkaka men har ingen hemma. Funderar på att gå bort mot ica nära för att köpa en sen när Mats kommer hem. När jag kom hem idag från jobbet så låg det ett brev till mig från försäkringskassan och innan jag han öppna det han jag svära X antal gånger då jag trodde att jag hade glöm skickat in något papper eller att jag skrivit fel. Men till min stora förvåning när jag öppnar det så står det "belsut om havandeskapspenning" Skummar igenom fort och läser till min stora förvåning att jag får ut hela havandeskapspenningen på 60 dagar, ÖVERLYCKLIG!!!

Så nu kanske man hinner vila upp kroppen ordentligt innan bebisen ska komma. Känns riktigt bra att man bara har lite drygt en månad kvar att jobba =) Så nu måste vi bara hitta min ersättare så den hinner och se hur jag jobbar nere på Stavstugan.



  

I måndags gick jag in i vecka 26
Min våg visar just nu +6kg

Kvällsmys med te

publicerat i Allmänt;

Ja ikväll är jag hemma själv då mannen min är iväg och kollar på fotboll hos sin käre vän. Jag själv har tagit en kort promenad. Jag borde igentligen ta det lugnt men det är så svårt när jag känner mig rastlös. Kroppen är trött och har ont som sjutton i ryggen men ibland hindrar det inte mig. Ska se till och fixa ett sånt där stödbälte så kanske ryggen mår lite bättre. Efter promenaden så tog jag en lång och varm dusch och det var riktigt skönt. Nu sitter jag upp kurad i soffan och kollar på C/O Segemyhr och dricker en kopp te med smak av indian spice, supergott!!





Ett helt fotbollslag i magen...

publicerat i Allmänt;

Helgen har varit lugn och skön eller nästan för lugn enligt mig. Men var kanske vad jag behövde för veckorna är fyllda av jobb och fix här hemma. Är så trött efter en veckas jobb så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Kroppen är så seg, svullen och värker. Idag sa min rygg ifrån redan vid nio tiden i morse och ja då hade de bara gått två timmar av arbetsveckan. Så får se hur rolig denna vecka blir. Har iallafall skickat in havanndeskaps papprerna så nu är det bara att vänta och se. Hoppas för mitt bästa att jag får gå de där 60 dagarna innan men ja de är ju hårda så får väl inte räkna med nått. Men då tar jag ut de semesterdagarna jag har sparade för jag kommer inte att orka. Vet inte ens nu om jag kommer orka fram till den 8 dec som är de datumet jag få gå om de beviljar 60 dagar innan.

Just nu sitter jag och kollar på någon  konstig film tillsammans med Mats som han absolut tycket att vi skulle se. Jag där i mot kollar mer på datorn och försöker koncentrera mig på att skriva medans jag har ett helt fotbollslag som sparkar runt i magen ( känns det som) :) Idag fick jag även känns första spraken uppåt i magen har inte hänt förut utan bebisen brukar för de mesta sparka ner mot kissblåsan så man får springa på toa stup i kvaren för att man inte ska kissa på sig.

 

Idag gick jag in i vecka 25 (24+1)

Bloggdesign

publicerat i Allmänt;

Kan absolut inget om bloggdesign men lyckades endå fixa en sån där header som de så fint heter. Är väl inte helt nöjd då jag inte fick bort den stora texten mitt på bilden ( Anna Frisell) ligger tydligen på stilmall någonstan men kan inte hitta det just nu då ögonen är trötta. Så det får fixas någon annan dag.

Om 5 min ska vi äntligen äta. Tog lite längre tid en väntat att laga till den där skaldjurspastan för Mats. Men det doftar verkligen ljuvligt här hemma. Nu ska det tändas ljus så vi får in lite mysstämmning här hemma =)

Skaldjurspasta och en sparkande bebis

publicerat i Allmänt;

Lördagskväll och soffan är intagen. Har har full fart här på eftermiddagen med en busig liten Liam här. Vi har varit i lekparken vid skolan och gungat på stor gungan och den lilla. Har byggt sand kakor, hus, bilar och traktorer. Har även tagit oss en sväng förbi sjukhuset för en titt på ambulanserna men fanns tyvärr inga ute. Väl hemma så plockade vi ner alla bilar vi kunde hitta i Julius rum. Vi har druckit saft och ätit en muffins och till sist blev det lite Blixten Mcqueen på datorn.

Nu inväntas maten som Mats ska tillaga som ikväll är skadjurspasta med smak av saffran. Är så hungrig men får nog vänta en timme till innan det serveras då han bara ska fixa lite annat innan först.

Var hos BM i torsdags och allt så mycket bra ut. Kunde dock inte få in SF? måttet i någon kurva (på datorn) en då jag var där en vecka för tidigt och måttet bara var på 22cm. Men det var ingen fara med det utan vi skulle föra in det nästa gång istället. Lyssnde på hjärtljuden också och ja vi kunde inte höra jättemycket då bebisen inte alls ville ligga stilla utan bara for runt i magen och till och med BM fick en rejäl spark på handen. Ja för i den här magen bor det en liten vilding. Jättemysigt att få känna den så mycket hela tiden.

      

Här har vi min lilla magen i v23 ( 22+2 )