Fullt upp....

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit hem från en timmes promenad. Jätte skönt att komma igång efter två veckors förkyldning.
Händer mycket nu fram över, kan dock inte gå in på de i detalj eftersom inte allt är klart än. Men förhoppningsvis ska jag kunna berätta det innan veckan är slut. Fullt upp på jobbet med och inte lär det minska. Skolan är snart slut och alla klasser ska på utflykter hit och dit så har olika matbeställningar hela maj nu. Skönt dock att det är lite klämdagar så man får lite extra ledigt och får vila upp sig lite mellan varven.


 

Nybakta bullar och en massa disk.

publicerat i Allmänt;
Har nyss varit hemma hos Sofia och fikat. Hon bjöd på nybakta kanelbullar. Så jävla gott, åt två stycken =)
Blev en hel del skvaller borta hos henne också plus lite babysnack. Inte långt kvar för henne nu bara en månad. Tiden har gått så otroligt fort tycket nyss hon berättade att hon var gravid.

Kom hem till ett berg av disk. Mats lagade mat i går och av någon anledning så blev det inte diskat. Konstigt nog så händer det ganska ofta när han har varit och styrt i köket. Snäll som jag är så diskar jag upp efter han. Tål inte att se skiten vill ha rent och fint runt omkring mig.

Imorgon är det dags för storstädning och en sväng till affären för en storhandling då Mats son kommer till oss på Fredag. Så i helgen blir det full rulle vi har tänkt att åka ut och fiska en sväng sen blir det kalas hos hans farmor på söndag som fyller år.

Nu ska jag äta en delikat måltid bestående av mackaroner och köttbullar, mums!  =)

Förkyld...

publicerat i Allmänt;

Har hänt en del sen sist jag skrev. Jag och Mats har ju varit en sväng till Italien närmare bestämt i Pisa. Var jätteskönt att komma iväg från Sverige ett tag och bara få vara med varandra.
 

Nu sitter jag hemma i soffan och glor på tv medans det är fint väder ute. Så tråkigt att inte känna sig riktigt kry. Hade tänkt hitta på något kul i helgen men det sket ju sig. Orkar ju inte göra något bara ligga i soffan och slöa och locka lite här hemma. Hoppas på att jag är lite bättre i morgon så jag kan ta en lite längre promenad eller nått. Var nere på stan i en halvtimme i dag och var helt slut efteråt.

Väntar på att Mats ska komma hem, skulle vilja ha han hemma nu men han lär nog inte dyka upp fören vid åtta tiden. Han är och spelar fotbollsmatch. Sen så skulle han ta en öl i bastu med grabbarna. Nej nu åker en film på för de är inge bra på tv .