Huset...

publicerat i Allmänt;
Har inte uppdaterat på länge med har haft så mycket med huset att göra. Känns hur bra som helst att bo här. Att bara kunna öppna dörren och släppa in lite friskluft. Att kunna släppa ut Julius så han kan spring runt och leka.

Det första vi gjorde när vi flyttade in var att måla om i Julius rum. Han hade ju valt färg själv och det blev svart och ljusbåltt. Blev jättefint och Julius är så stolt över sitt nya rum.  Vårat nästa projekt är att fixa iordnig trappen och hallen på övervåningen. Vi har redan rivit panelen och det har gjort väldigt mycket. Så nu ska vi spackla och sen blir det att sätta en täcktapet så vi kan måla. Kommer nog köra på en lattefärg. Sen blir det att fixa trappen. Den ska vi slipa upp och sen mörklasera den. Så nu har vi lite och stå i men det är kul.

Nog om huset nu. Idag ska jag vara lite barnvakt år Liam. Hans mamma och pappa ska iväg på marknad och ville gå i lugn och ro. Men jag är så gärna barnvakt för han är så söt och världens snällast unge. Ska då passa på att gå till lekparken med han och träffa Emma med barnen. Nu ska jag bara ta mig i kragen och fixa lite här hemma. Sen en snabbis till jobbet föra att hämta lite kläder så jag kan jobba i morgon.