Å magen bara växer

publicerat i Allmänt;

Dålig på att uppdatera då jag är så trött på kvällarna att jag till och med sitter och sover i soffan. Inge vidare sällskap efter kl 21.00 på kvällen. Känns att man har en jobb som är tungt och krävande. Får se hur länge man orkar hålla ut och jobba. Men hoppas på att få gå 60 dagar före med havenskapspenning så ska försöka hålla ut till december. Mår för övrigt ganska så bra har lite halsbränna då och då bara.

Idag så fyller min älskade mamma år och det firades med lite god mat på Olympus. Ska även dit på Söndag på fika och då ska vi lämna över presenten också.

Till helgen så ska jag och Mats åka ner och bo på hotell och sen ta en dag på Ullared. Ska bli kul att få shoppa loss lite och då ska vi även passa på och köpa lite till bebisen. Ska även försöka hitta en höstjacka till mig som är inte allt för varm och som räcker och täcker hela magen.




V 22 ( 21+2 )




Jag har gjort min plikt!

publicerat i Allmänt;

Ja nu har man precis varit och gjort sin plikt! Jag känner mig mycket nöjd med mitt val. Helgen för övrigt tycker jag har gått alldeles för fort som vanligt. Igår var vi på kalas och fick mumsa på en massa gott. Sen blev det lite mer fika när jag var på ljusparty vid fyra. Blev lite ljus inhandlat men dock inte så mycket eftersom jag redan har en hel låda med diverse ljus som måste eldas upp först.



Just nu är Mats iväg och spelat fotboll i Eskilstuna. Julius är och leker med en kompis och jag ska snart iväg på en lång promenad i det vackra vädret. Bästa att passa på när solen är framme så man får njuta lite av den.

Äntligen halvvägs

publicerat i Allmänt;

Ja nu har jag gått halvvägs i graviditeten och magen växer sakta men säker. Känner mig oftast pigg och glad men ja humörsvängar finns det gott om ibland =) Bebisen har börjat röra sig ganska så mycket på kvällarna och ja nog känner jag allt lite sparkar. Supermysigt och jätte overkligt! Dock så har jag en j*vla hälsbränna som kommer och går lite som den vill. Just nu är den inte allt roligt så försöker lindra den med lite novalucol.




Bebismagen V 20 (19+1)

Nu hoppas jag att den resterande tiden går lika fort som den först.

Lördagskväll...

publicerat i Allmänt;

Lördagkväll och är skapligt utttråkad. Vill hitta på något men vad??
Igår kom min kusin och hälsade på med sin pojkvän och hans kompis. Vi åt lite god mat och kollade på tv. Blev en ganska tidig kväll för oss då vi idag skulle åka tidigt till Factory Outlet. Ja för de var bara ett måste för henne då de är från Västerås och inte har nått sånt där. Killarna var väl inte allt för lyckliga av att åka dit och kolla på kläder och skor men de fick gilla läget. Men de otroliga var att de handlade mest av alla.

Nu sitter jag här och väntar på att Mats ska komma hem från fisket så vi kan hugga in på kräftorna som vi kokade tidigare idag. Men känner jag han rätt så lär väl inte han vara hemma fören vi åtta - nio tiden. Hoppas att tvn har något bra att bjuda på också annars blir det nog till att hyra någon film eller nått.

Förkylning

publicerat i Allmänt;

Idag har jag varit riktigt trött. Antar att det är den där envis förkylningen som spökar. Somnade som en stock när jag kom hem vid halv fem och sov till halv sju. Så skönt och jag lär nog inte ha några problem att somna ikväll heller. Idag ska vi ha lite vardags mys med god mat och lite film. Mats ska väl lyxa till det med lite öl och ja jag får nöja mig med loka =) Men det hade varit j*vligt gott med ett glas rött till planksteken.

 

Ja då har man gått in i vecka 18 ( v 17+ 2 idag )