Hemma från Kantarelljakten

publicerat i Allmänt;

Ja blev dock inte så mycket gula kantareller ute vi råkade istället snubbla över 5 liter svart trumpetsvamp! Inte den billigaste svampen heller om man skulle köpa den ute i affären så vi är nöjda=)



Dagen för övrigt har bjudit på jobb och ja går väl bra bara den där j*vla diskmaskinen kunde fungera som den ska. Har haft problem i över två veckor och de har varit och kolla den två gånger nu. I morgon vill de vara med från start bara för att kunna utesluta vissa saker. För de ska fan inte ta två timmar för en diskmaskin att bli "disk klar" så var lagom glad när jag ringde dom idag och undrade är den där så kallade reservdelen skulle dyka upp. Stackars gubbarna på Elektrotjänst som får samtal från en skapligt irriterad kvinna med gravidhormoner. Men det blev fart på dom så i morgon så kanske vi hittar felet. Får hoppas på att det inte är kretskortet bara för det är för j*vla dyrt.

Söndag och sjuk

publicerat i Allmänt;

Japp ligger i soffan och är genomförkyld så idag tänker jag inte gör ett dugg. Bara ligga här och kurera mig och bli uppassad. Ligger och tittar på Fångarna på fortet nu och ja de får väl duga eftersom de inte finns så mycket annat att titta på. 
Se hela bilden

Hade en riktigt trevlig kväll igår hos Magnus, Jenny och lilla Ellen. Vi grillade ,åt gott och hade mycket trevligt sällskap. Vi gick hem skapligt då varken jag eller Mats var superpigga så var hemma till strax efter 23.00. Så hoppas på att man är skaplig i morgon när man ska iväg och jobba. Brukar kunna bli pigg över en natt så hoppas på det den här gången också. Mats är för tillfället ute och klipper gräsmattan med nya gräsklipparen som vi köpt i Fredags när vi var iväg till Örebro och Marieberg för lite shopping. Jag passade på och köpa lite nya leggings och sen så slog jag på stort och köpte ett par mamma byxor. Hade inte tänkt och göra de då jag tycker de jag har tittat på varit så jävla stora och fula. Men på HM på Marieberg fanns de lite mer att välja på så hittade ett par riktigt fina som satt skitbra och gud vad sköna de är. Kommer nog användas flitigt när de blir lite kallare nu i höst.


Något i stilen med de här byxorna.

 

Seg söndag

publicerat i Allmänt;

Ja idag har de varit en riktigt seg dag här hemma. Vaknade vi första gången vid fem i morse och var tvungen att gå på toa. Vaknade sen vid 8 tiden och var kissnödig igen suck sen så gick jag upp vid halv tio. Åt en stadig frukost och tog en långpromenad efter det. Skönt att komma ut och röra sig lite men blåste som sjutton. Känns att hösten börjar komma sllt närmre och för mig gör det ingenting. Jag tycker det är mysigt när mörkret kommer och man får tända hela huset med ljus och bara sita och mysa i soffan. Jag hoppas även att hösten springer på ganska fort och att de nya året kommer med storm. Känns just nu som en evighet tills mini ska få möta världen och jag längtar som fan.



Magen växer lite också. Idag gick vi in i v 17 ( 16+0)

Längtan...

publicerat i Allmänt;

Oj oj nu var de över en vecka sen jag skrev. Har varit så himla mycket att stå i så har knappt haft tid för att sitta ner på kvällarna. Mats fyllde 30 år i lördags och det firades enda in på sen natten/morgonen. Hela veckan innan var de bara förberedelser som gällde för min del. Upp kl 6 varje morgon för att gå till jobbet och ja i säng vid halv tolv varje kväll eftersom de var så mycket att göra. Så kroppen har inte hämtat sig än och john blund hälsar på tidigt varje kväll. Kan ju finnas lite andra orsaker också =)



Ja för denna bilden kunde väl igen missa =) Var på ultraljud idag och allt såg mycket bra ut. En livlig liten krabat som växer där inne. Har tänkt att berätta flera gånger men har inte velat avslöja det för tidigt. Men nu så är det gjort och vi skulle ha gått in i vecka 17 idag ( BF  2/2-11) men blev ändrat idag till BF 6/2-11 så är kvar i vecka 16 4 dagar till. Är så jävla glad!! Läntar som en tok tills jag får möta bebisen.

FärdiBakat

publicerat i Allmänt;

Ja här hemma är de full fart just nu. Massor att förbereda inför lördagen då Mats fyller 30år. Åkte runt förra veckan och handlade en massa så nu är de inte mycket kvar som måste köpas in. Har både igår och idag stått vid köksbänken och bakat hela kvällarna. Igår så blev det hallongrottor, chokaldsnittar och chockolat chip cookies. Idag så fick det bli efter önskan kanelbullar och dumlekakor.



         


Nu är även gästtoaletten färdig eller ja de saknas en toalettrullshållare men sen så ska de nog vara så gott som klart. Tur är att vi fick allt klart innan lördag för man vill ju inte att alla gäster ska behöva springa upp på övervåningen för att göra sina behov. Får väl ta och tacka Philip också som hjälpt oss installerat toaletten och handfatet.

Fredag med feber...

publicerat i Allmänt;

Ligger i soffan och är febrig och hostig. Hade hoppats på att slippa det men nej klart jag ska bli det såhär dagarna innan man börjar jobba. Något som stör mig ännu mer är att jag inte kan göra något med Mats. Knappt sett röken av han idag då han varit nere vid Djulö och hälsat på Mathias och nu är han iväg och fiskar.

Ja gårdagen ute hos mamma var toppen. Hade hur mysigt som helst hela dagen. Gick en lång promenad i skogen och plockade en massa kantareller och åt blåbär. Kvällen enligt mig blev väl sådär Mats kom inte fören vi sex och hämtade mig trotts att jag sagt till han att inte komma sent utan till fyra så man slapp stressa och så vi/ jag skulle hinna dusch och fixa mig innan restaurangbesök och bio.

han tyckte att de var inget att haka upp sig på och att vi skulle hinna. Blir så jävla arg och frustrerad när han inte bryr sig. Jag hade planerat att vi skulle ha en trevlig kväll med lite mat fösrt och sen gå på bio men de blev bara pannkaka. Han tyckte att jag inte hade någon anledning att vara sur typ och att vi kunde göra det bästa av situationen så ja de blev mat på Kina och en lånad skit film (enligt mig) hemma i soffan. Men jag orkar inte ta upp en diskution för så fort jag säger nått negativ så blir han arg på mig. Vet inte vad jag ska göra för kan tyvärr inte styra min hormoner som lever rövare i mig just nu.

Men kan ju hoppas på att jag blir piggare till i morgon så man kan göra nått tillsammas då som blir lite mer helhjärtat.




Mammas "nya"projket i trädgården



Fantasi finns det gott om hos mamma!!



Kommer bli superfint när allt är klart!!

Vanlig tråkig tisdag...

publicerat i Allmänt;

Tisdagkväll och jag sitter framför tvn och har allmänt piss tråkigt. Men de är ju bara att bit ihop och hoppas på att John Blund har lust att hälsa på snart. Även att han stannar hela natten så man slipper vakna hela tiden och så kanske han kan bota min just för tillfället jävligt irriterande rethosta så man får några timmar sömn extra.


Så här ser våran nya bil ut!

Dagen har inte bjudit på allt för mycker skoj precis. Var och besiktade vår nya bil som vart godkänd sen så har jag legat framför tvn medans Mats var iväg och fiskade. Ja för så fort han är ledig gör han allt annat förutom att vara med mig. Vill också tillägga att vi är barnlediga den här veckan också som vi knappt har vart på hela sommaren så vore ju trevligt om vi kunde hitta på nått men inte :( Men ska inte klaga för vi var ju till smultronstället i Söderköping i början av sommaren och de tycker han att jag ska nöja mig med tydligen suck.

Jag vill också ha din tid för att bara vara och hitta på saker. Får se hur de blir med bion på torsdag som vi tänkt gå på. Ger mig fan på att det inte blir av bara för att han är och fiskar i Norrköpnig nu under sina två lediga dagar. Nej nu ska jag inte vara en bitterfitta för vi tog ju faktiskt en fika idag på Sultans.

Måndagskväll...

publicerat i Allmänt;

Måndagkväll och här sitter jag som vanligt framför tvn eftersom Mats är på jobbet och kör ett nattpass. Just nu kryper det i hela kroppen på mig och har världens spring i benen men eftersom jag är en liten släng av ont i halsen och i örat så vill jag inte anstränga mig för mycket så idag blir det ingen kvällspromenad =(

Nu är jag inne på sista semesterveckan och det känns ganska så bra. Hade ju tre underbara veckor i början av semestern så att det regnar nu gör mig ingenting. Dock skulle jag vilja ha en lite strimma sol innan måndag den 9 aug så de hinner torka upp här hemma så man kan få fixa lite i trägården. För v 32 lär man ha fullt upp hela dagarna. Först jobba 7- 15.30 sen hem för att planera och fixa för Mats 30års fest som äger rum den 14 aug.

Min älskade Mats

Älskar dig!!