Måndag

publicerat i Allmänt;

Kom hem från jobbet för ungefär 30 minuter sen. Som vanilgt sätter jag mig ner i soffan och bara glor. Men får se om jag tar en promenad sen. Mats har vairt hemma idag från jobbet  pga att han är sjuk. Så ska väl pyssla om min pojke sen =)

I morgon så har jag tänkt att vara lite duktig. Ska nämligen och simma efter jobbet så i morgon lär man somna som en stock i soffan vid åtta tiden. Ska försöka simma två dar i veckan från och med nu men vi får se hur duktig jag blir på att hålla det.

nu dax för matlagning....

Två veckor

publicerat i Allmänt;

Oj två veckor har gått sen jag bloggade sist. Har väl inte gjort något särskilt under dessa veckor utan med jobbar och fixat hr hemma.
Men den här helgen så har vi iallafall gjort något. I fredags så åkte vi ut till mamma och sov kvar där. På lördagen startade vi med en dunder frukost och sen så bagav vi oss ut på sjön för att pimpla lite. Jag brukar vara den som får fisk men turen var inte på min sida denna gång. Mats och Bosse var storfiskarna eller fiskarna var ju kanske inte så stora men det fick några stycken.

Åkte hem på eftermiddagen och tog det lungt. Sen cyklade vi och hälsade på Carro och Mathias. Var inte kvar allt för länge. Men vi spelade guitar hero som var jätte kul och jag börjar faktiskt kunna det nu.

Idag så har vi tagit det lungt. Mats har inte kännt sig så bra så han har mest legat och slappat. Jag ska iväg på kalas nu så bäst att jag gör mig redo för färd.

Länge sen...

publicerat i Allmänt;

Har inte haft varken lust eller orka att skriva här. Finns alltid något annat som måste göras så har lag mer enegri på de. Just nu så håller vi på och fixar en hylla som vi ska ha ner till källaren. Den ska vi fylla med alla filmer som vi har. Så idag så bär det av till coop bygg och köpa svar spik så vi kan sätta dit listerna sen så ska bara hyllorna fyllas. Så så åker nog julsakerna ner med.

Igår så var vi hos Sofia, Thomas och lilla Sigrid. Vi var ut och hälsade på i deras nya lägenhet ute vid Eriksberg. Den var super mysig. Vi blev bjudna på mat som var supergod. Sen så hade vi ju supertrevligt sällskap också =)

Nu ska jag se till och få upp min karl så vi kan sätta igång här hemma.