sjukstuga!

publicerat i
Inatt vaknade hjärtat med feber igen. förstår inte att de aldrig ger sig, går bara runt, runt och runt. så idag är vi hemma och kurerar oss. imorgon är vi ju lediga så då hoppas jag att hon ska hinna friskna till innan dagis på onsdag. Jag har åkt på världens hosta så har ringt vårdcentralen nu och hoppas få komma dit idag så man kan få sova lite.



Oct. 28, 2012

publicerat i
Tänk att en människa kan haka upp sig på att man gillar en status på fb. Jag fick klart för mig att inte gilla nått jag inte vet vad de handlar om även om jag håller med i viss del av texten. jag får inte tycka och tänka, jag är en fjortis som gillar på fb. jag är inte vuxen men den jag prata med är då mycket vuxnare som går bakom ryggen på hela din familj. Blir så ARG...just de jag får inte kalla en person för fi**a men det är helt okej för den att kalla någon för, ja just de, FI**A

lita på?

publicerat i
Jag anser att den man älskar, lever med och skaffar barn med ska/kan man lite på till 100%. Men jag hade fel och undrar om jag någonsin kommer kunna lita på någon fullt ut igen...

Radera

publicerat i
Alla dessa jävla tankar som dyker upp när man ligger ensam och ska sova. Måste radera, radera, radera!

Lördag!

publicerat i
Dagen har vi spenderat ute hos min far i Julita. Där käkade vi lunch och träffade även min farmor och farfar. Leia blir som vanligt livrädd för farfar så hon sitter som ett frimärke på mig och grinar från och till hela tiden. Hon lugnade ner sig mot slutet i allafall men ville bara sitta hos mig.

Väl hemma har vi ätit lite kvällsmat, myst och haft besök av min bror. Nu sussar hon sött och jag sitter i soffan och glor. Ja de känns fortfarande att behöva sitta själv. Även om jag accepterat allt som hänt så känner man sig så otroligt ensam just en lördagkväll när barnet sover.





Vab

publicerat i
I morgon blir de vab för min del. Leia vaknade natten mellan lördag och söndag och kräktes en gång och sen var lite dålig i magen på söndag förmiddag. Vi vill inte riskera att smitta de andra barnen på dagis och de är ju 48timmars regeln som gäller så i morgon blir jag hemma. Mats tog vabben idag eftersom Leia var där i helgen. Hämtade henne efter jobbet hos Mats. Så ikväll har jag bara myst med Leia. Kollat pippi, dansat, sjungit och kramats en massa. Så disken fick stå, smulorna i köket och dammråttorna i hallen fick också bli kvar tills i morgon. Men nu natti natt

längtar!

publicerat i
åh vad jag längtar tills i morgon när min lilla vilding kommer hem. Då blir jag äntligen hel igen.

Pappa

publicerat i Allmänt;
Bryta ihop och komma igen. Idag har jag varit ute i Julita hos min pappa. Blev lunch och gofika med farmor och farfar. Mysigt men blir så tomt utan Leia. Så nästa helg blir de nog en tur till och då ska hon med.

Tänk om...

publicerat i Allmänt;
Ibland önskar jag att alla minnen kunde raderas, att sorgen i ens hjärta bara kunde försvinna. Men om jag nu aldrig hade träffat dig om de nu aldrig hänt hade jag inte stått här idag med de finnaste man någonsin kan få. Jag hade aldrig varit så stark i allt de andra som har hänt på vägen. Men jag önskar att jag haft någon med på resan, någon som vakat över mig när jag rullade ut från operationen. Någon som satt där vid min sida och smekte min kind och sa att allt är bra nu. Jag kommer aldrig att förlåta dig för de gjort mot mig. Jag kommer aldrig kunna lite på din ord. 
 

BIO!!

publicerat i Allmänt;
Ikväll blir de BIO! Tjohoo!!! Taken 2 ska jag, Emma och Josse se. De är flera år sen jag var på bio. Men fram tills dess blir de lite slapp i soffan och kanske lite städning... 

Livrädd för män

publicerat i Allmänt;
Leia sover sen klockan halv sju. Förstår att hon slockande tidigt då lunch vilan blev kortare idag pga prover. Det gick väl så där hos farbror doktorn. Leia är inget för nya män direkt utan brukar backa och till och med bli lite ledsen. Idag klev det in en manlig läkare med utlänsk bakgrund och hon bryter ihop totalt. Hon grät från och till i en timme. Han var inte alls populär. Jag blev lite smått stressad av allt men han lugnade och sa att han är van. Nästan alla i hennes ålder bryter ihop till en början när de ser han. Men hon slutad aldrig. Trotts det var hon mycket duktigt vid blodproven och som belöning fick hon glass och en ny pippi klänning.
 
Jag själv har mått skapligt idag . Förmiddagen fick Leia vara på dagis och tur var det för var så trött och svag i kroppen. Har  haft ont från och till idag men värst är de nu på kvällen. Leia skulle ha åkt till Mats men de fick bli i morgon istället. Så har nog ansträngt mig lite mycket nu på eftermiddagen, där av smärtan. Så nu blir de sängen så man orkar gå upp med Leia till dagis i morgon.
 

Yajlee

publicerat i Allmänt;
 
 Leia är lämnad på dagis, ja här hemma heter det fortfarande dagis och inte förskolan. Jag ska passa på och vila lite och sen äta en god frukost. Ska försöka ta mig ner på stan sen och köpa mig en Yajlee behå. Tanken var att jag skulle köpt det redan innan men ibland hinns det inte med när man har lilla skruttan som går först.
 
Ska hämta Leia efter lunch idag då vi ska upp till Barnmotagningen och ta prover på henne. Hon har problem med magen och de ger sig inte även om vi tagit bort laktosen. Så vi ska se om de är något annat som gluten eller kanske ta bort all mjölk. Tycker bara så synd om henne för hon går alltid med svullen mage och maten går nästintill rakt igenom henne. Så nu hoppas vi på ett svar om vad de kan vara.
 
 

ljusare tider!

publicerat i Allmänt;
Inte nog med allt som hänt i vår och sommar med ändrat familjeförhållande så har jag på det åkt åtskilda mil för en knöl i bröstet. Många prover men som tillslut visade sig vara en mjölkcysta. Väldigt vanligt att få efter man ammat och helt ofarlig. Oftast låter de dessa knölar sitta kvar eftersom de inte brukar störa men jag har haft sån smärta vissa dagar så vi beslutade att ta bort den. Igår var äntligen dagen här då den skulle bort. Var skapligt nervös innan då de var tvungna att söva mig. Men allt har gått jättebra! Men får gå på lite värktabletter här första dagarna eftersom de gör ganska så ont. Så nu ser vi framåt igen mot ljusare tider, mörkare för andra med tanke på årstiden, men inte för mig som gått i ett totalt mörker sen i april.

Kärlek till alla som funnits där och ställt upp för mig!

Nervös

publicerat i Allmänt;
Dagen D är här och jag börjar bli lite nervös. Är hungrig som en varg med här blir de ingen mat fören i eftermiddag.
Ska hoppa in i duschen och köra en sista desinfektion av kroppen sen bege mig till sjukhuset.
 
 

Där jag står idag!

publicerat i Allmänt;
Här inne har de varit väldigt dött sen i april. De har ju sina orsaker så just nu vill jag blicka framåt men de kommer säkert finnas inlägg med tillbakablickar på de som varit.
 
Just nu är det mycket fokus på att få ihop vardagen med en aktiv 20 månaders när man är ensamstående. De ska lämnas på förskolan, jobbas, hämtas, lagas mat, äta, diska,städa, få ordning på lägenheten som fortfarande består av endel flyttkartonger samt en massa mys och bus med mitt lilla hjärta! Men känns som vi börjar hitta rytmen nu och jag gillar farten som finns i mitt liv!