Äntligen Fredag...

publicerat i Allmänt;
Ännu en jobbvecka avklarad och det känns superskönt med fredag. Har varit till badhuset med Mats och Julius. Julius blev jätteglad när han så att hans kompis Troja var där också.  Har avnjutit en middag bestående av tacos och ett glas rödvin framför Robin Hood. Såg  faktiskt hela filmen ikväll och det är inte ofta på en fredagkväll. Är alltid så jävla slut på fredagarna.

I morgon så ska jag och Sofia åka ner på stan en sväng och se om vi hittar någon att ha på sig till kvällen. Men jag ska väl inte hoppas på förmycket. Ska se om jag hittar något till Julius i morgon också. Sen ska jag upp och kolla på Mats fotbollsmatch. Får se om jag hinner vara kvar under hela matchen eller om jag åker lite tidigare så jag inte behöver stressa hem till Sofia sen. Sofia har fyllt år så vi ska fira henne lite hemma hos henne och sen blir det nog utgång.

Nu ska jag vara lite social mot mon älskade Mats...


 

Min älskade Mats
Min älskade Mats.

...

publicerat i Allmänt;

Nu i veckan har vi hållt på och dränerat runt huset och i går kväll blev det klart. Det känns jätteskönt att de är gjort nu. De tråkiga är ju att man har lagt pengar på något som inte syns men det är välbehövligt. Så nu håller de på och snyggar till runt huset och sen ska de sätta dit trappen igen så vi slipper gå genom källaren.

I morgon är jag ledig och det känns superskönt. Ska försöka ta sov morgon men känner jag mig rätt så ligger jag nog klarvaken vid sju tiden. Det är bara att stiga upp då för jag har ju hela huset att städa och det behövs verkligen. Även om jag har städat 3 gånger på en vecka så syns inte det pga dräneringen. Känns ju inte så jättekul men de är bara att göra de. Sen tänkte jag gå ner på stan och ta mig en liten titt. Sen är de hem och ladda för kvällen då den består av paintball. Har aldrig kört det så de ska bli skit kul =)

Måste säga att Sofia du är verkligen superduktig =)

Irriterad...

publicerat i Allmänt;

Tänk att man kan bli så jävla irriterad på en massa småsaker. Har varit det nu i typ två veckor och de tar både på mig och de runt omkring mig. Vet inte riktigt vad det beror på men anar att de har med jobbet att göra. Det är stressigt och rörigt just nu. Sen är det ju en jävel som vill förstör Mats och mitt förhållande känns det som och de gör mig vansinnig. Tar på mig så sjukt mycket och blir ledsen för ingenting.

Nu håller vi på och dränerar runt huset. Inte den roligaste synen nu när man tittar ut genom fönstrerna men det är snart klart så det är skönt. Sen blir det ärr fixa iordning våran trapp som vi rivit upp. Vill få lite ordning här hemma för nu känns det som om man bor på en jävla byggarbetsplats.

Har börjat styra upp lite motion i mitt liv igen. Tränade ju som en tok förut men sen blev man ju sambo och ja då fyller man på med några extrakilon. Inte så mycket men jag vill iallafall ta bort dom. Så i morgon ska jag och Sofia ut och gå en sväng.