Fixar lite mer =)

publicerat i Allmänt;

Nu sitter jag här igen och försöker fixa lite med bloggen. Men lyckas inte få rubriken till inläggen att hamna centrerat. Har ju gjort det en gång innan men kommer inte ihåg hur man gör för att alltid få den så. Så kanske någon liten själ kan förklara för mig hur man gör?

Idag har vi iallafall tvättat och bäddat rent i sängarna. Det är ju ju så underbart att krypa ner i en nybäddad säng, luktar gott och täcket känns mycket fluffigare! Har även rensat bland Leia kläder och ja måste köpa en hel del nya kläder nu för den här lilla damen har nu gått över till 68. Mammas lilla fis växer sakta men säkert =)

Kvällen har vi spenderat hos våra goda vänner Mattias och Katta. De bjöd på en utsökt söndagsstek som stått 12 timmar i ugnen på låg värme. Köttet bara ramlade isär så mört var det. Till den serverade mandelpotatis, rödvinssås och kantarell sås, mums!! Så nu får jag och Mats ta och bjuda tillbaka här till helgen som kommer. Ska höra med min kära mor om de har hjortkött i frysen som vi kan få norpa.

Leia var så trött när vi kom hem från dom runt halv åtta. Då hade fröken varit vaken sen kl 14.00. Hon var redan trött runt 16.30 och tänkte att hon kunde få ta sig en liten lur men de tyckte inte hon. Envis som hon är har hon hållt sig vaken men när vi väl kom hem och hon fick en flaska välling i sängen så tvär slocknade hon. Så nu hoppas vi på att hon sover hela natten!

Kommentera inlägget här :