Super svärmor/farmor

publicerat i Allmänt;

Eftermiddagen har spenderats hos svärmor/farmor. Vi skulle bara kika in på en liten snabbfika innan vi skulle upp till stallsbacke för att titta på fotboll. Men vi hade så trevligt så vi blev kvar i två timmar och struntade i fotbollen. Mycket trevligar att vara där för fika och lek. Leia hade så kul och farmor var så rolig. Vi hade även en mycket bra pratstund och kom in på saker som man annars inte göra när M är med. Ja är så glad att jag har en så super svärmor och att man kan prata om allt med henne. Så uppskattat att få prata av sig lite och få förståelse från någon annan.

Leia var helt slut när vi kom hem. Men vi åt lite mat och sen lekt hon både hög och lågt. Ja för lillstumpan ska stå hela tiden nu mot allt. Idag så ramlade hon rakt bak och slog i huvudet trotts att jag lagt en massa kuddar och täcken runt om. Hon blev så ledsen men efter lite mys och napp så var de full fart igen. Men vid halv sju var hon så trött och somnade som en stock efter lite välling.


Leia blev helt plötsligt kräsen när vi skulle börja med välling och den enda som dög var Nestles godnatt välling!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ida:

Så ni har börjat ge välling till Leia nu.. Ger ni det bara på kvällen innan hon lägger sig eller fler gånger på dygnet? Vi kör fortfarande med ersättning till Olle, men vi har funderat på välling så småningom. Men han verkar bli mätt på ersättning så egentligen känner vi inget större behov av att byta. Men det blir väl det så småningom. Kul att Leia har hittat sin favoritvälling...hihi.

Kommentera inlägget här :