Lilla ska sova...

publicerat i Allmänt;

Har har det varit full fart sen kl sju i morse. Vi har redan varit på promenad, babysång och haft Fredrik och Linnea här. Nu vankas det lunch och sen får vi se vad övriga dagen bjuder på. Mats jobbar sent idag så känner att jag på något vis måste hittapå något. Vill inte bara bli sittandes hemma framför tvn och datorn idag. Visst har ett hem så skulle behöva röjas ( som vanligt) men orka. Blir så rörigt när man håller på och renoverar lite här och där hela tiden. Men hoppas att vi kan få klart allt i badrummet nu i veckan.

Måste höra om de är någon annan som har barn som gärna sover på morgonen en timme efter de gått upp?? Leia kan sova en hel natt från 19.00 till 6.30 på morgonen och ändå vara trött vid åtta igen. De är inte så att hon sover flera timmar utan de blir en halv timme -timme då. Blir så tokigt med sovrutinerna tycker jag när hon ska sova den tiden. Men kanske är något tillfälligt bara.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nina:

Emma brukar också göra så. Hon sover hela natten och vaknar strax efter 7 ngn gång på morgonen. Sedan somnar hon igen runt 8 eller 9 och sover ca 30 min...Så du är inte ensam :)

Kommentera inlägget här :