En liten Leia hoppade i sängen...

publicerat i Allmänt;

Våran fredag startade som alla andra dagar runt halv sex på morgonen. Envis Leia som aldrig låter en få lite sovmorgon. Som vanligt stuttsar hon upp och ner i sin säng och roppar mamma, mamma, mamamamma. Bubblar en massa annat imellan sen testar hon att roppa pappa,pappa,papapappa. Ingen som vill svara och tillslut när man svara tillbaka och sätter sig upp i sängen så får man ett stort leende från henne. Hon hoppar lite till i sängen och som alltid när man ska ta upp henne böjer hon sig ner efter sin gosekanin. Välling mys framför tvn som inte visa något vettigt vid halv sex på morgonen. Tror man ska få mysa lite efter att vällingen är slut men de är bara att glömma. Leia ska fort ner på golvet för att leka, gärna med allt på samma gång också.

Dagen bjuder på lite storhandling och sen en sväng till lekparken för att gunga. Ska sätta upp grind på övervåningen också. Får se hur vi klurar ut att sätta upp den så de blir på bästa sätt. Vi har ju så pass bred trapp både uppe och nere så vi har fått varit lite påhittiga. Vi har tagit långsidorna på en gammal spjälsäng och gjort som grind. Vi kände att lägga ut nästan 2500kr på grindar till trappen skulle bli lite väl saftigt och särskilt nu innan Teneriffa resan, så man tager vad man haver!

Har en massa fika över sen ljusparty igår så vore trevligt med lite fikasällskap efter lunch. Så om någon som läser är sugen är de bara att höra av sig så kan vi ta en liten fika =)

Kommentera inlägget här :