Blir inte alltid som man tänkt sig!

publicerat i Allmänt;

Igår (fredags) så följde jag med Mian ner på stan då hon skulle handla lite ny kläder till sina döttrar. Jag var så sugen på att handla också men hade lovat att inte köpa något och jag lyckades hålla det!! Var nog nere på stan i 4 timmar tror jag så han inte med så mycket hemma, men vad gör väl de.

 Vi hade bestämt med mamma och bosse att vi skulle komma ut till dom och äta lite god mat och sedan sova över men så blev de inte. Eller jo vi var ju där och åt god mat men Leia kunde inte slappna av alls igår. Hon vart jätteledsen,orolig, övertrött och gnodde som sjutton i munnen så funderar på om de var tänderna som spökade lite. Även att hon kände att vi inte var hemma så vi bestämde oss för att åka hem vid tio tiden (då hade hon inte sovit på 6 timmar). Vi han inte åka mer än 5 minuter imed bilen så somnade hon.Ja de blir inte alltid som man tänkt sig men vad gör väl de. Mämma och Bosse var glada att vi kom ut iallafall! Leia sov även väldigt bra i natt men ville ändå vakna vid 7.30 i morse för att stiga upp. Så vi får se när hon somnar här på förmiddagen, tror nog hon kommer klappa ihop som ett korthus tidigt iallafall.

Dagen får vi se vad den bjuder på då vädret inte riktigt vet vad de vill. Hoppas på att de kan bli lite uppehåll iallfall så man kan ta och påta lite i trädgården.



Kommentera inlägget här :