27 Maj

publicerat i Allmänt;

Helt sjukt att vi snart går in i juni månad. Vädret där i mot påminner mer om hösten eller igår var de ju fint men idag är de regn och grått ute. Fast det gör mig inte så mycket då barnvagnshjulet är nästan helt platt idag med. Värre var de igår när jag och Leia inte kunde ta oss ut på någon promenad fören på eftermiddag då Mats hade kommit hem från jobbet och fixat hjulet. Men tydligen något annat fel nu så måste fixa det idag annars blir det svårt i morgon att ta sig runt på Astrid Lindgrens värld.

Ska bli så himla kul att komma iväg i helgen. Blir ju inte bara vår familj utan nästan alla barn och barnbarn på mammas och hennes mans sida. Inte allt för ofta vi träffas och umgås med varandra så de här uppskattas mycket av oss, tack mamma och Bosse som bjuder oss på detta äventyr!

 

Leia har de senaste dagarna varit en riktig liten piggelin och låter inte alls sin mamma få sova. Så nu ligger hon helt utslagen i vagen och sover gott. Ska se om jag kan ta mig till affären sen och inhandla lite smått tills kvällen.
Nej nu blir de till att börja packa lite inför helgen då vi inte bara blir bort i morgon utan även på söndag då vi ska övernätta hos Mats pappa i Nässjö.



Svårt att fånga de två små tänderna på bild men här ser vi lite av hennes ena tand!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ida:

Ha det så himla kul i helgen!! Det är riktigt skönt att komma iväg ibland. Olle och jag ska åka hem till pappa Fredrik nu i eftermiddag. Vi saknar honom, men samtidigt har det varit himla skönt att vara hemma hos mamma/mormor och pappa/morfar och bli riktigt ordentligt ompysslade!!! =) Ha det gott! KRAM

Kommentera inlägget här :