En helt vanlig måndag

publicerat i Allmänt;

Då var det måndag igen och här går vi in i vecka 36. Nu är det inte långt kvar till bebisen kanske behagas titta ut. Vilket inte gör oss ett dugg här hemma, längtan är stor och det känns som att jag behöver något litet och sött att fylla mina dagar med nu.

Söndagen spenderades i Duveholmshallen då karl spelade i speccecupen. Var där vi tio på förmiddagen och kom inte hem fören vid halv fyra på eftermiddagen. Segt som sjutton belv det, har dock inget emot att kolla på fotboll men stolarna är ju inte ens sköna att sitta på när man inte är gravid och ja bytte typ sittläge 500 gånger under dagen. Hade även en liten kille med mig som av någon konstig anledning helt plötsilgt började lida av kronsik mundiarré, så tillslut fick de bli en glass och kexchoklad åt lill herren så mina öron fick lite vila. Kvällen blev lugn här hemma och vi gjorde lite papperspyssel med Julius och sen blev det tv för hela slanten.

Idag så har vi varit och köpt en present till Måns som fyller 34 idag. Ska dit efter fyra och gratulera han, ska bli gott med lite fika =)

Kommentera inlägget här :