Helgen bara försvann...

publicerat i Allmänt;

Ja här hemma har helgen gått i ett rasande tempo. I lördags gick vi upp vid nio och åt lite frukost för att sedan ta oss ner på stan för att kolla runt lite. Kikade in en sväng på möbelmagasinet för att se om de fått in nått "nytt". Jo visst fanns de grejor allt, så j*vla rörigt där inne så man blir ju tokig när man går runt och tittar. Inte lätt att hitta något när de bara står i högar överallt. Så vi drog upp till loppisen som ligger bakom friskhuset och där var de ju betydligt lättare att ta sig fram men tyvärr hittade vi inget där heller. Åkte vidare till Colorama för att titta på lite tapeter till Julius nya rum. Han får välja en vägg helt själv som han ska ha som fondvägg så vi ska kunna byta ut den vartefter han blir äldre. Även jag och Mats hittade en snygg tapet som vi skulle kunna tänka oss i sovrummet men blev inte att vi köpte den då vårat rum inte lär bli renoverat på minst ett år.

Hade lite fika besök på eftermiddagen av Mats mamma,Bernth, Måns och Liam. Efter det passade jag på att vila lite och Mats tog med sig Julius till Backavallen för lite skridskoåkning och sen lite bandy.
Lördagskvällen bestod av pizza, lite tv, lördagsmys och sen målning av tak för Mats. För vi måste få det färdigt innan bebisen har tänkt titta ut.

Söndagen bestod av en fika med Sofia och Sigrid på förmiddagen medans Mats fortsatte måla här hemma och Julius lekte med en kompis.
På eftermiddagen slängde vi ihop en kladdkaka och åkte över till Mats jobbarkompis som fick barn här i början av Januari. Kladdkakan fikades upp utan problem och de två timmar som vi var där gick riktigt fort.




Kommentera inlägget här :