Semester

publicerat i Allmänt;

Ja då var de äntligen dags för årets semester. Denna gång blir det fem härliga veckor som man ska lyckas fylla ut, men med vad?? Jag känner redan att jag bara kommer att gå och dra fötterna här hemma och inte direkt göra nått speciellt. Eller ja vi ska ju åka på lite semester men de resterande 4 veckorna då?? Brukar alltid vara så att jag är ledig när alla andra jobbar och de suger. Har inte ens någon semester tillsammas med Mats i år :(

Den sista veckan på jobbet har varit intensiv. Har städat både högt och lågt för att få de rejält genomstädat tills man börjar jobba igen. Har även sett till att frysen är så gott som tom på en massa små skvättar av de ena och de tredje. Så nu är man värd lite semester.

Vi har även den här veckan börjat renovera på lilla "gäst " toaletten här hemma. Kommer bli superfint när de blir färdigt. Bort med all furu färg och de oranga porslinet och in med vitt. Eller vi har valt att måla toaletten i en grå nyans och sen blir det vitt porslin såklart och ja sen får vi se vad vi hittar på. Bilder få ni se vid ett senare tillfälle.

Kommentera inlägget här :