God morgon

publicerat i Allmänt;

Ja idag har jag sovit länge ör att vara mig. Vaknade nyss och det känns jätte konstigt. Brukar alltid gå upp runt nio bara för att de kryper i kroppen på mig. Men kan ju bero på att man kom hem sent igår eller rättare sagt kom hem i natt efter att först ha hängt hemma hos Jonte med Jimmy, Maria och Malin. Super kul att umgås med lite gamla vänner och bara sitta och snacka skit. Blev en vända ner på Harrys också och vi hade väntat oss att de skulle va dåligt med folk men de var knök fult. Kändes helt otroligt eftersom det var onsdag och att det är Katrineholm vi snackar om. Nöjd efter en trevlig kväll iallafall.

Idag så har vi tråkigt regnväder vilket betyder att vi kommer stanna inne hela dagen för att mål taket i vardagsrum och köket. Förhoppningsvis är det de sista lagret som ska läggas på idag. För nu börjar de bli riktigt drygt att inte kunna äta i köket och att inte kunna se på lite tv. Men det blir så fint så nu vill man göra allt på en gång där inne. Men det får bli en sak i taget eftersom att de inte är billigt att renovera.
¨


En bild som inte är tagen hemma men det är precis de här vi håller på med. ca 30-40 kvm som vi har täckt för att få ett helvitt tak. Idag går vi in på tredje lagret.

Kommentera inlägget här :