Fredagsmys

publicerat i Allmänt;

Dagen har varit så seg och de där regn vädret som skulle komm dök aldrig upp. Hade inte haft nått emot de då huvudet värker och kroppen känns seg. Känns som det aldrig vill bli riktiga sommardagar utan bara en äcklig värme som ligger still varenda dag.

Leia har varit små grinig hela dagen och de senaste nätterna har varit lite bökiga. Detta är pga de två framtänderna som är påväg uppe i munnen. De har inte riktigt spruckit igenom men hopppas att de gör de under natten som kommer så Leias humör blir lite bättre.

Just för tillfället är de full fart på henne. Hon ålar och stuttsar fram överallt. Det kommer inte dröja många dagar tills hon kan krypa. Hon är på allt just nu och river överallt så man undrar var ens lilla bebis tog vägen. Går så himla fort nu och man önskar att tiden kunde stå stilla för en stund så man han ta in allt. Tänk nästa vecka blir våran lilla tjej 6 mån.

Sitter och inväntar Mats och Julius som är uppe på Stallsbacke och fixar med något tält som ska vara uppsatt tills i morgon då det är cup. Mats tror jag ska vara med så i morgon blir det en dag där uppe samt en träffa med bästa Emma. Länge sen vi såg nu då hon varit iväg till England och shoppat loss. Vet att hon även fick med en liten present hem till Leia, nyfiken!

Nej fredagsmys väntar och Julius är här = film och tacos så ska ta och börja förbereda lite.

God morgon Tisdag!

publicerat i Allmänt;

Ja idag är vi på toppenhumör här hemma. Jag känner mig utvilad och har hur mycket energi som helst. Vi har redan hunnit med en massa på morgonen då lillfröken vaknade vid sex tiden. Jag har diskat, vikt tvätt, städat lite och tagit en lång promenad i SOLEN!! Äntligen lite sol på morgonkvisten och jag ska verkligen njuta av den idag.
Leia ligger nu och sover i vagen ute och jag har precis tagit mig en kopp kaffe och äggmacka så nu blir det en sväng ut i trädgården och fixa liten.




Jag vill ha sol!

publicerat i Allmänt;

Usch vilket väder vi haft idag och var har solen tagit vägen. Eller ja nu på kvällen lyser den så fint men då kan ju inte jag nyttja den då Leia ligger och sover. Idag har vi haft besök av svärmor/farmor och Bernth, blev lite fika och massa prat. Så skönt att få lite sällskap då dagarna är så sega just nu. Mats och Julius kommer hem i morgonnatt och jag längtar så mycket tills dess. Känns som Mats har varit borta i evigheter fast de bara är en vecka. Denna kväll kommer spenderas som alla andra i soffan. Känns som all min energi for iväg med Mats men tror det har och göra med de trista vädret vi haft. För just nu när jag ser solen lyser ute så vill jag bara ta en lång promenad. Men vill inte lyfta över Leia i vagnen bara för det så får hoppas på fint väder i morgon.


Seg söndag

publicerat i Allmänt;

Ja fy sjutton för denna dag seg som sirap har den varit. Dagen började redan kl sex i morse då Leia var vaken och låg och bubblade en massa i sin säng. Så det var bara att masa sig upp. Blev lite frukost för mig och lillskruttan och lite mys i soffan. Leia blev snabbt trött igen så vi gick upp och la oss vid halv åtta och sov en timme till. Blev en lång promenad på förmiddagen, pappa och Gunilla kom på em och hjälpte mig sätta in badkaret som jag fått. Mats och Julius vet inget så det är en liten överaskning tills dom kommer hem. Pappa tog med våran gamla diskmaskin som har stått i köket och tagit plats. Jag och Leia tog en liten nap på em också på en timme, så skönt men man blir fruktansvärt seg efteråt.

Leia sover nu för natten sen kl sju. Jag har intagt soffan för länge sen och lär nog bli kvar här resten av kvällen med. Brorsan skulle titta förbi sen och hålla mig lite sällskap. Ska försöka komma i säng skapligt idag så man slipper ha flera kilo grus i ögonen i morgon när jag vaknar.




Leia ligger i vagnen och myser med sin gosekanin!

Vackert litet barn

publicerat i Allmänt;

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig men vad gjorde de. Tog en lång promenad i regnet för att få Leia att sova utan resultat. Mycket roligar att titta på bilar,träden och allt runt omkrig. Så väl hemma så blev de mat och lite vaggande så tillslut somnade hon. Ja och hon sov sen i två timmar så jag fick en hel del gjort. Svärmor, Bernth och kusin Liam kom förbi för att hämta bilen som skulle upp till Skobes på service. Magnus var även här på förmiddagen och sov i några timmar.

Även på eftermiddagen var Magnus här och även Miguel. Jag tog en lång promenad med Maria och lilla Linnea när solen tittade fram. Helt underbart med lite sol men de var synd att den inte ville stanna längre. Så en massa mys med världens goaste tjej har det blivit idag. Helt sjukt att man kan älska en liten männsika så mycket. Så fort hon ler så blir jag helt varm och jag smälter. Ögonen blir lätt fyllda av små tårar av lycka när jag tänker på vilken tur jag har som fått något så vackert som ett litet barn, en dotter, en liten Leia!



Min fina lilla tjej!

Fredag

publicerat i Allmänt;

Som vanligt har jag en trött och envis liten tjej som inte vill sova. Så nu sitter vi och myser i soffan och kollar på nyhetsmorgon. Idag har vi inte direkt några planer alls utan får ta dagen som den kommer. Hade ju varit trevligt med lite sol men nej regn,regn och åter regn de närmsta dagarna. Funderar på om man skulle ta och måla mitt nyckelskåp som Mats har gjort till mig. Sen ska jag nog passa på och röja lite i Leias blivande rum så vi kan börja riva tapeter snart.

En trött tjej

publicerat i Allmänt;

Äntligen har vi haft två dagar med strålande sol och som jag älskar det! Men nu skulle de behövas lite åska så vi kan andas igen. Leia ligger och sover just nu, ingen bra tid men hon blir så trött av värmen så bara låta henne sova. Tror även att hon inte riktigt är bra än då hon åkte på 3 dagars feber här i början av veckan. Så hon har inte alls varit sig lik. Många timmars sömn och som ett plåster på mamma. Så de har blivit många timmar med mys och gos. Febern försvann på 3 dagar men hon är fortfarande inte riktigt pigg känns det som.

Mats är på Ekön men Hammarn och fixar med husvagnen = fiskar och dricker öl! Men han kommer hem här ikväll och då blir de en massa mys. Får passa på nu när han åker iväg en vecka till Italien med Julius den 13 juli. kommer kännas jätte konstigt att han inte är hemma på en hel vecka. Har nog aldrig varit ifrån varandra så länge. Så om någon är uttråkad så vill jag gärna ha lite sällskap.

Nej nu ska jag ta tag i disken för misstänker att ingan annan kommer diska den åt mig.