Seg måndag

publicerat i Allmänt;

Ja usch vilken seg måndag det varit. Har suttit på utbildning och på månadsinfo idag så är helt slut i huvudet. Man är ju inte van att sitta med de jobb man har. Haft myror i kroppen hela dagen och sen så gjorde ju inte förkyldningen de bättre precis.

Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket idag. Känner väl att jag skulle gjort något vettigt här hemma men har varken haft ork eller lust. Orkar knappt hålla ögonen öppna för att titta på tvn. Så ikväll blir det till att lägga sig tidigt för i morgon är det ju jobbardax igen.




Tvungen att lägg in en sommarbild som är tagen hos min mamma från flotten. Längtar!!

Fredagsmys

publicerat i Allmänt;
Äntligen är det fredagskväll. Har längtat som fan på att få vila upp kroppen. Mår inte alls bra idag. Började i onsdags då jag fick ont i halsen och den nbattten sov jag inte mycket. Torsdagen gick jag till jobbet och kände mig ändå skaplig men fortfarande ont i halsen. Natten till fredag var hemsk. Sov inte alls mycket och retade som fan i halsen och hostade som tusan. Men jag gick till jobbet iallafall idag och jag det gick bra men halsen och hostan har hållt i sig. NU när man varit hemma en stund och kopplat av lite ja då har febern dykt upp. Så i helgen blir man väl sängliggandes så man orkar upp till jobbet på måndag.

Mats kom och hämtade mig på jobbet idag så jag iallafall skulle slippa gå hem när man inte är helt hundra och i detta snö kaos. Vi har legat i soffan sen fyra tiden och kollat på film.Nu ska jag snart avnjuta en god middag framför let´s dance.

80-tals festen

publicerat i Allmänt;

Har varit ut på en timmes promenad med stavarna. Riktigt skönt men jobbigt och svettigt. Nu väntar jag på att Mats ska komma hem så vi kan ta en bastu. Så tänkte lägga ut lite bilder från 80-tals festen hos Emma.

  

Jag i Emmas kök.                             Mats och jag...pussas :P

    

Värdinnan för kvällen   

        

                                                          Gud vad snygga man kan va...haha

Ja det här är ju bara några av bilderna. Finns hur många som helst och orkar inte lägga upp fler.

Träna

publicerat i Allmänt;
Japp jag är igång och tränar lite mer nu och de känns superskönt. Ska gå ut om en stund och ta lång promenad med stavarn. Tyckte förut att de såg lite töntigt ut med stavarna men fy fan vad det känns när man har gått med dom. De tar verkligen på hela kroppen.

Skönt att det redan är onsdag´och bara två dar kvar på jobb veckan. Till helgen så ska ryden komma och göra klart trappen här hemma så vi får inte vara hemma då. Blir en tur ut till mamma där vi ska pimpla lite och grilla korv. Tror att Staffan och Marie med barn också ska ut så det ska bli jätekul att träffa dom.

Nu byta om för en stavtur =)

Lördagsmys

publicerat i Allmänt;

Idag så har vi varit ut en sväng till Julita och hälsat på mina kusiner och grattulerat Kevin som fyllde år 7 jan men som sag bättre sent än aldrig =)
Var en trevlig stund ute i Julita med släkten med massa gott att mumsa på till fikat.

Kvällen blir full av massa mys med god mat och trevligt sällskap av Carro,Mathias,Troja och lilla Milo. Vi ska äta lite hemmagjorda hamburgare och sen titta på melodifestivalen och äta en massa godis =)

Så nu ska jag fixa lite i köket medans de andra är ner och tar en bastu...

Blogg???

publicerat i Allmänt;
Ja varför har man blogg när man aldrig skriver i den?? Jo för att jag har tänkt att skriva men hittar alltid på en massa annat som jag måste göra innan. Sen så ligger man i soffan och ja vips så har man somnat.

Helgen har varit kanon bra. I fredags så var det lite fredagsmys sen så gick jag över en sväng till Emma och hjälpte henne förbereda lite till hennes 80-tals fest.
Gick upp ganska så skapligt på lördagen. Åt frukost och sen så gick jag ner på stan. Gjorde några riktigt bra fynd. Köpte bla en jacka för 150kr =) Den ska jag använda så fort de börjar bli lite varmt.

Kvällen bjöd på 80-tals fest hos Emma. Alla hade verkligen gått in för temat så de var superkul att se alla. Vi hade en jätte trevlig kväll men mycket skratt och skoj.
Tänkte jag skulle bjuda på några bilder men tyvärr inte idag.

Nu ska jag se på familjen annorlunda