Lördag...

publicerat i Allmänt;

Äntligen är julen över. Även om jag tycker att de är mysigt med julen så tycker jag att de är super skönt att den är över i år. Jag har haft de skit stressigt och inte mått någe vidare alls. Blir alltid sjuk lagom till jul eller nyår och den här gången blev de jul. Så nu ligger jag här i soffan och snorar och mår inge vidare. Mats är och spelar poker ikväll eller ja han åkte vid tre tiden och ja han lär väl inte komma hem fören efter nio. Får se vad han är i för skick då. Pratade med han för en stund sedan och då lät han ju skaplig men de kan hända mycket på en timme.

Nu när jag kalgat lite så måste jag ju iallafall säga att Julen var trevlig för övrigt. På julafton så komma pappa, bror och Miguel in till oss på förmiddagen för att sedan följa med på julfika hos Mats mamma och där så bjöds de på en massa kakor både hårda och mjuka. Allt var supergott!! Sen så åkte vi hem till oss och kollade på kalle sen kom Julius och då åt vi lite julmat. ( trött på den där jävla maten) Efter de så kom TOMTEN och den glädjen som man fick se i ett barns ögon den är obeskrivlig. De bara sprudlade i Julius kropp. Sen så blev de en lugn kväll.

Nu så ska jag kolla på robinsson och invänta mats...

Söndag

publicerat i Allmänt;

Äntligen har de kommit en massa snö och de är ju så supermysigt. Nu har man äntligen fått lite julstämming.

Idag är den en sån här lång och tråkig dag. Idag har jag hängt tvätt, lagat mat, varit på cheapy och handlat lite grejor, vi har åkt pulka med Julius och Oskar. Nu känner ja att jag vill hitta på något skoj. MEN VAD???

Igår så gick jag upp vid nio tiden Mats och Julius drog ner på bio och sjävl så städade jag hela huset. Vid ett så kom Mats farmor och hans pappa med sambo till oss. Vi fikade lite här och sen så åkte vi ner till stora Djulö och åt julbord. Där träffade vi också upp mats bord med sambo och barn. De var jättemysigt men kallt och sen tycket jag att de inte var så mycket mat som jag hoppats på. Men vi hade iallafall en trevlig eftermiddag/kväll. 

En underbar Lucia!!

publicerat i Allmänt;

Japp nu är de gjort. Det vi inhandlade för ca en månad sen sitter som en smäck på fingret. Japp så är de jag och Mats har förlovat oss!! Har varit väldigt svårt att hålla det hemligt men har lyckats ganska så bra.

Idag så jag jobbat första dagen själv på Stavstugan. Det gick jättebra men jag var lite nervös ett tag. Jst nu känns det super bra på Stavstugan och hoppas verkligen att jag kommer tycka det under våren med.

Har varit på Lussfirande idag för Julius och hans klasskamrater. Gud alla var så duktiga och söta!!!
Nu Svenska hjältar.



Lördagkväll....

publicerat i Allmänt;

I går kväll började jag, mats och julius att kolla på sunes jul filmen och ikväll tittade vi på det sista. Den är så sjukt bra och ja helt galen. Tänk och ha Rudolf som pappa fy fan vad man skulle skämas.

Nu sitter jag här med Mats, han spelar lite poker medans jag kollar på en av min favoritfilmer Dirty dancing!
Kan se på den hur många gånger som helst men nu var det ett bra tag sen den rullade här hemma.

I morgon bär det av till Rejmyre för att avnjuta ett stort härligt julbord och...

Japp men det får ni reda på i morgon kväll för nu ska jag kolla vidare på filmen.

Roltorp

publicerat i Allmänt;
Japp idag så har vi varit ute hos min käre mor ute i Roltorp. Vi åkte dit på förmiddagen för att hugga oss en julgran. När vi kom ut så fick vi vet av bosse ( mammas man) att de höll på och jagde så vi var tvugna att inte gå allt för långt in i skogen. Så tillskogen bar det av och vi hittade två granar på typ en kvarts letande. En stor till hallen och en liten till Julius som han kan ha i sitt rum. 

När vi kom tillbaka blev vi bjudan på mat som var kassler, kokt potatis och trattkantarellsås så gott!! Smakar alltid ( okej inte alltid) bättre med mat när man blir bjuden en när man lagar själv. Kanske är för att man alltid står vi spisen typ. Är de inte på jobbet så är de hemma.

Nu har vi fixa lite här hemma och ja nu är det dax för att ställa sig vid spisen igen.

Idol för hela slanten.....

publicerat i Allmänt;

Ja ikväll är nog en större del av Sverige bänkade framför tvn för att följa idol finalen. Jag hoppas på att Erik vinner ikväll för han är helt klart bästa av finalisterna. 

Idag så började jag mitt nya jobb nere på Stavstugan (dagis i nävertorp) där jag ska jobba som kökschef. Har ju varit på Sandbäckens kök i 1 år istället för min mamma då hon varit sjukskriven. Så idag har jag gått med Chris och lärt mig hur rutinerna på Stavstugan är. Frukost, lunch och mellis är det. Så mycket mat som möjligt ska lagas från grunden vilket jag tycker är superbra!!! Jag tycker att de skulle vara så på alla skolor men tyvärr så finns det inte personal eller pengar för att göra det. Så på måndag ska jag bjuda på korv med riktigt potatismos alltså igen jävla pulver.

I morgon så ska vi åka ut till min mamma och bosse för att såga en gran till jul och sen bjuds det på lite lunch. Eftermiddagen ska jag spendera med Emma och lite te drickande =)

Nu Idol igen....           

December

publicerat i Allmänt;

Vad dålig jag är på att uppdatera men nu så. Det är redan december och den här månaden lär väl gå ännu fortare en november. Jag har adventpyntat lite här hemma. Har bytt ut alla omtag på våra vita gardiner och satt din tjocka röda band med en rosett. Har fixat lite nya kuddar till soffan med. Röda men vita hjärtan på =)

Har inte hänt så mycket de senaste veckorna. Eller jo vi är klara med renoveringen. Det blev superfint är bara ett par dörra som ska på plats ja och vi får väl se när de sker. Antar att de inte lär ske på den här sidan av året iallafall. Men jag är supernöjd med resultatet.

I morgon ska jag ha underbara, söta Sigrid här. Så då ska vi passa på och ta en lång promenad till Emma och Alice. Kommer ALice bli superglad när Sigrid kommer och hälsar på.

Nu ska jag vara lite social med min älskade Mats. Kanske krypa intill han och bara känna hans värme =)