Sovmorgon!

publicerat i Allmänt;

Här hemma bjöd Leia på sovmorgon till 7.15. Många kanske inte tycker det är så mycket till sovmorgon men här hemma är det de. Leia brukar vanligtvis vakna runt sex tiden så att få sova en timme mer gör så mycket!

Planer för dagen är att röja lite här hemma sen ta sig upp till Lövåsen för att shoppa lite nödvändigheter. Börjar eka tomt i kylen så den ska fyllas upp sen planera någon god mat till helgen. Ikväll behöver vi inte tänka på det utan är bort bjudna till goda vänner på lite mat.




Pappa och dotter mys! Bilden är tagen hos Magnus och Jenny den sista maj.

Snorunge

publicerat i Allmänt;

Inte lika roligt höstväder idag så har bestämt att de blir en mys inne dag för mig och Leia. Kan vi behöva med tanke på allt snor som rinner ur hennes näsa och min halsa som spökar. Just nu känner jag mig endå skaplig men på natten känns det mycker värre. De kliar som sjutton i halsen och då uppstår en sån där jävlig rethosta. Så halstabletter är min räddning då. Tog en lur med Leia förut på en timme och de var så skönt. Kände mig som en helt ny människa efter det. Mycket piggare och energin kom tillbaka. Ska ta och diska lite och sen ta reda på lite tvätt. Sen blir det att lägga sig på soffan och slöa tills lillstumpan vaknar.

Höstväder

publicerat i Allmänt;

Superfint höstväder ute idag så har redan sparkat igång dagen med en promenad med Sanna och Max. Leia var supertrött och somnade nästa på stört. Jag ska ta och lägga mig ner en stund och vila nu eftersom jag håller på att bli förkyld. Får se om de blir någon sång för mig och Leia sen.

Kalas helg!

publicerat i Allmänt;

Oj nu har jag mycket att skriva igen efter en veckas uppehåll. Har haft fullt upp här hemma med både de ena och de tredje. Förra veckan var de full fart och ja någonting varje dag. Supermysigt men han knappt med sig själv i svängarna. Julius fyllde år söndags så hela helgen har vi kalasat. På fredagen så var vi iväg till badhuset efter önskemål från J. Premiär bad ( badat i baljan hemma bara )för Leia och hon älskade det. Först var hon väldigt skeptisk men efter tio minuter så var hon wild and carzy! Mamma och Bosse var över och firade J på fredagskväll och på lördag var de både barnkalas här och släkt som kom. På söndagen fortsatten firandet så på kvällen var vi helt slut efter en helg med kalasade. Både jag och Mats deckade redan runt nio tiden på kvällen!





J önskade och jag tillverkade en jordgubbstårta!

Vårdcentralen

publicerat i Allmänt;

Inge bloggande här på några dagar och de har sina orsaker. Har hemma har vi haft fullt upp i helgen med både sport aktiviteter och fixa hemma grejer. Hejgen gick alltså i ett rasande tempo och måndagen lika så. Igår var vi ut till pappa för att börja rensa uppe på vinden. Fy fan vad skit de fanns. Vi är långt ifrån färdiga utan får nog lätt räkna med en veckas arbete. Så ska ta mig ut här på torsdag tror jag och fortsätta igen.

Om en timme ska jag vara hos läkaren på Vårdcentralen för att ta lite prover angående sköldkötteln. Mamma fick problem med det efter graviditeten och flera andra i släkten. Mamma misstänker att jag också kan ha priblem eftersom jag svettas av att göra ingenting. Jsg får svallningar och kan vakna genomsur på nätterna trotts att jag fryser. Så hoppas de hittar vad som är fel på mig. Sjukt jobbig att gå runt så här hela tiden.

Ska försöka hinna med lite babysång med Leia ida med på fm. Sen hoppas jag på att eftermiddagen kan bjuda på något skoj också.

Mycket sömn!

publicerat i Allmänt;

God morgon! Härligt höstväder ser det ut att bjudas på idag! En lång promenad på förmiddagen får de bli sen en tur till Bie för fotboll på eftermiddagen. Där i mellan ska vi städa klart övervåningen och tvätta.

Leia har sovit riktigt bra inatt så vi har båda fått mycket sömn. Men trotts detta är jag sjukt seg och trött endå. Nästan så man blir trött av att ha fått för många timmar med sömn. Men med lite kaffe och en lång härligt lördags frukost så ska jag nog pigga på mig. En dusch skadar ju inte heller utan de brukar ge mig mycket kraft och energi. Tänkt vi skulle passa på och gå ut en sväng i trädgården för att göra det höstfint! Men det är inte ett måste utan hinner vi med det blir det en bonus bara! 

 

Morgon mys!

publicerat i Allmänt;

Här startade vi dagen redan kl sex i morse. Leia var på bus humör och stuttsade runt i sängen. Bara kliva upp trotts tre kilo grus i ögonen. Hon lekte en liten stund sen kom hon krypandes till mig och reste sig mot soffan. Mys med mamma ville hon ha och lite mat. Har börjat ge henne välling nu på morgonen när hon vaknar så här tidigt istället för gröt. Så mycket smidigare och sen kan man passa på och mys lite extra när hon ligger där tätt intill i famnen. Leia vill inte alls leka efter vällingen utan hon blev riktigt trött men kunde ändå inte sova. Kan förstå det efter att ha bytt en väldoftande blöja. Tog nog inte mer en två minuter efter bytete så somnade hon sött i min famn. Så nu passar jag på och äta lite frulle, blogga och ta en dusch. Ska ner på fm på stan för lite presentshopping sen bilr det besök av finaste Sofia och Sigrid!

En sovande prinsessa!

publicerat i Allmänt;

"Glider in med klackar av stål" ja de är det som hörs på tvn varje morgon runt sju tiden. Här hemma är det kanal 5 och Vakna med The Voice som oftast står på under den första delen av morgonen Skön underhållning tidigt på morgonen när man trött och har grus i ögonen.

Äntligen så kan jag nog säga att de börjar vända här hemma. Leia har nu sovit sin tredje hela natt utan välling och en massa bök. I natt blev det bara två napp instopp! Känns helt underbart att få mer sammanhängande sömn och hon känns också mycket piggare nu. Men så klart förberedar jag mig på bakslag eftersom de har hänt förr som sagt. Nu känner vi att det är dags för lillstumpan att få sova i sitt egna rum men de måste fixas lite först. Just nu har vi Leias rum som ett "skräp" rum. Så ska börja röja lite idag och sen måste vi slänga på lite ny färg på väggarna sen är de klart! Eller ja man måste ju möblera också och kan väl säga att vi har nästan alla möbler till hennes rum. Nej mina vänner nu blir det frukost!




Så mysigt rum till en liten flicka!

Trist

publicerat i Allmänt;

Usch och fy vad trist jag har. Mats är hos Mattias och kollar fotboll, Leia ligger ju så klart och sover sen två timmar tillbaka och jag degar framför tvn. Må ju säga att idag visas de inge vettigt alls på tv. Så har datorn i knät och kikar lite då och då över skärmkanten i hopp om att de kanske kan börja något bra. Ska nog ta tag i den där disken som blev efter kvällens middag. Men orken finns verkligen inte just nu. Har blivit så sjukt trött sista veckan och vet inte om de är vädret eller bara slutkörd som mamma =)

Räksoppa!!

publicerat i Allmänt;

Eftermiddagen har spenderat med min bror som kom över för att låna datorn och busa med Leia. Tog en sväng upp till Ica Maxi för att handla då kylen ekade tomt. Står som vanligt och gräver vid bananerna för att hitta några som inte är allt för gröna. Först och främst för att de är lättare för Leia att äta och för mig att mosa. Sen tycker inte jag om när bananerna är gröna utan de får gärna var lite brunprickiga för då är de som godast!! Nåväl åter tillbaka i bananhyllan. Väl när jag står och gräver ser jag att de säljer "bananer med skönhetsfläckar" för halva priset. Glädje blir total och den är knappt bruna utan bara några få prickar, alltså perfekta!! Tycker fler affärer borde ta efter det istället för att slänga bananerna när de börjar bli lite prickiga för kan tänka mig att de är fler småbarns föräldrar som föredrar bananerna lite mer mogna till sina barn.

Väl hemma tvär slocknade Leia i min famn så fort jag fick upp henne ur blibarnstolen. Lillstumpan var helt slut efter allt bus med morbror och shopping på Maxi. Mats gled in idag strax efter halv sju då han vart på kurs efter jobbet. Maten var förberdd så vi gjorde de sista tillsammans. Räksoppa med vitlöksbröd blev det. Så j*vla sjukt gott är det. Har hittat ett super recept på räksoppa på recept.nu. Där söker ni antingen på räksoppa eller på Per Morberg.



Lilla ska sova...

publicerat i Allmänt;

Har har det varit full fart sen kl sju i morse. Vi har redan varit på promenad, babysång och haft Fredrik och Linnea här. Nu vankas det lunch och sen får vi se vad övriga dagen bjuder på. Mats jobbar sent idag så känner att jag på något vis måste hittapå något. Vill inte bara bli sittandes hemma framför tvn och datorn idag. Visst har ett hem så skulle behöva röjas ( som vanligt) men orka. Blir så rörigt när man håller på och renoverar lite här och där hela tiden. Men hoppas att vi kan få klart allt i badrummet nu i veckan.

Måste höra om de är någon annan som har barn som gärna sover på morgonen en timme efter de gått upp?? Leia kan sova en hel natt från 19.00 till 6.30 på morgonen och ändå vara trött vid åtta igen. De är inte så att hon sover flera timmar utan de blir en halv timme -timme då. Blir så tokigt med sovrutinerna tycker jag när hon ska sova den tiden. Men kanske är något tillfälligt bara.

Bitar i mat

publicerat i Allmänt;

Har haft besök av Fredrik och Linniea här på fm. Linnea sov större delen av tiden och Leia somnade hon också efter intensiv lek på golvet. Nu ska jag ta ett var med snabeldraken och röja undan de värst här på nedervåningen. Måste ner i frysen och rota fram lite lunch till Leia också. Måste ta och laga i ordning färdiga portioner till henne någon dag. Så smidigt att ha färdiga och som man bara kan plocka fram och värma på. Nu är de slut på att allt ska vara pure. Nu kommer det bli mat med lite mer bitar i. Har övat med lite burkmat här hemma och de har funkat bra så ska nog inte vara några problem med min mat heller.

Bjuder på en lite blid av mitt lilla hjärta!!



Magknip

publicerat i Allmänt;

Har har vi varit vaknat sen strax innan sex. Vi har ju haft endel bökiga nätter med Leia men tyckte igår att hon sov riktigt bra och knölade inte alls. Men vid två tiden i natt vaknade vi av att hon var jätte ledsen och stora krokodil tårar rann ner för hennes kinder. Efter en massa mys och kärlek blev det inte bättre. Strök henne både på ryggen och magen tillslut kan man säga att de braka loss. Leia hade magknip och efter lite prutt så vart de bättre men sova i sin säng ville hon inte. Så hon fick ligga mellan oss inatt. Nå väl i morse när vi vaknade så var jag helt genom sur. Trodde vi hade legat och svettats mot varandra men insåg sen att blöjan läckt. Så en tvättmaskin är nu tvättad och sen fick de bli en dusch.

Vi har myst en massa på morgonen så nu ligger stumpan och sover igen. Ingen bra tid men vad ska man göra när hon är trött. Jag ska passa på och städa lite sen blir de BVC idag vid två tiden.

Kladdkaka

publicerat i Allmänt;

En härlig söndag är här. Leia har knölat i natt med och vi vet inte om de är åldern eller kanske fler tänder som spökar. Gick inte upp fören vid halv åtta i morse då hade Leia legat i vår säng och lekt ett bra tag. Blev en promena bort i Ica för att handla smör och som vanligt åkte det ner lite annat kraffs i korgen.

Kladdkake bak har de blivit här på förmiddagen. Vi är bort bjudna på lunch vid tolvtiden och då ska kladdkakan med. Ett önskemål från Mian då hon tyckte den vi hade med sist var smaskens. Om orken finns blir det fotboll idag med på Stallsbacke vilket jag inte har något emot.


Disk

publicerat i Allmänt;

Åter helg och här hemma ser det ut som bomben slagit ner. Orkar inte ta tag i den där disken just nu så de får bli lite senare. Leia sover just nu och jag sitter och sappar lite på tvn. Mats är iväg och kidnappar en kvinna som ska på möhippa så han är inte hemma fören vi två tiden. Julius är hos sin kompis William och kan gissa att de lär spela tv spel hela dagen.

Eftermiddagen är inte alls planerad och de känns riktigt trist. Kryper i kroppen på mig av att inte ha något vettigt att göra. En promenad ska jag väl ta och komma iväg på sen blir de väl litekvällsmys med familjen. Vet dock inte vad vi ska äta med de löser väl sig.

Bökig natt

publicerat i Allmänt;

Vilken bökig natt vi har haft. Leia har inte varit ledsen och skrikit utan hon har varit så orolig. Bökat runt i sängen och vaknat ett antal gånger. Vi misstänkte att de var magen som hon hade ont i och ja nu på morgonen kan vi med säkerhet säga att de var problemet. Efter fyra bajsblöjor på minde en två timmar så sover hon nu gott igen. Jag ska passa på och ta hand om både ren och smutsig tvätt. Varje gång så ställer jag mig frågan om hur mycket tvätt man igentligen kan ha?!

Nåväl Leia lär sig allt så himla snabbt nu. Vi har övat lite på att vinka här i två dagar och i morse när vi skulle vinka hejdå till pappa så vinkade Leia. Åh jag/vi blir så stolt över min lilla tjej. Hela hjärtat blir alldeles varmt över min stora men ändå lilla bebis!

Idag blir de ner på stan för att hitta varsina muggar tll våra tandborstar. Hittintills har vi delat men jag tycker de är lite äckligt med tre tandborstar i samma mug eftersom alla inte är lika noga med att skölja av den och så vidare. Jag har gått och letat länge efter några muggar som skulle passa bra men har inte hittat några. Kom på i går att de är ju inte så konstigt. Har ju hela tiden letat på badrumsavdelingen men igår kom jag på att jag lika väl kan köpa kaffemuggar utan öra till oss. Så det blir mitt och Leias uppdrag idag!



Något i den här stilen skulle inte sitta fel. Men tror nog inte herrarna i huset uppskattar det lika mycket så de kanske blir lite olika eftersom de endå inte kommer stå framme.






Sömn

publicerat i Allmänt;

Trot eller ej men i morse vaknade jag före Leia. Så utvilad att jag inte ens kunde somna om. De bästa av allt var att Leia sov hela natten utan ett enda mål mat! Så nu hoppas jag att de håller i sig igen. Sist så var de ju tänderna som gjorde att hon blev orolig på natten och ville ha ett mål mat.

Dagen bjuder tydligen på regn men de hindrar inte mig från att ta en promenad. Ska möta upp Fredrik och Linnea sen blir det en sväng till öppna så barnen får leka av sig lite. Måste en sväng ner till Apoteket idag för att hämta ut nya P-piller. Kan inte äta de jag äter nu för blir helt konstig och får som tryck/stramar över brösten och upp mot halsen. Tydligen nått man kunde få och de har jag lyckat med. Nu blir det frukost och sen fixa mig lite.

Alltid fått kämpat

publicerat i Allmänt;

Ändrar lite hela tiden här på bloggen då jag inte blir riktigt nöjd. Just nu är jag irriterad på att inte få överskriften till inläggen centrerat. Så om någon liten själ läser och kan detta, snälla HJÄLP mig.

Det blev iallafall sång för oss idag. Leia ligger nu och sover sen en stund tillbaka så ska passa på och äta lite lunch. Har börjat köra lite GI och hoppas verkligen att de här ger resultat nu annars blir jag tokig. Kämpar och kämpar här hemma med att gå ner i vikt men det går så trögt. Känns ibland så orättvist att endel bara rasar i vikt som inte ens försöker medans en annan jämt har fått kämpat. Men nu SKA de sista gravidkilona bort innan vi åker till Teneriffa i November och jag är tok peppad!

En kortis

publicerat i Allmänt;

God morgon! Här hemma är vi pigga och glada efter mycket sömn i natt. Leia leker som vanligt runt på golvet i väntan på Linnea och Fredrik .Blir en promenad innan det är dags för baby-sång. Tanken är iallafall att vi ska gå på det men kan vara så att lillstumpan sover och då får vi hopp det. Annars bjuder dagen inte på så mycket. Ska börja fixa i ordning i badrummet på övervåningen som vi har renoverat.

Leia 7 mån

publicerat i Allmänt;

Här hemma har de varit full fart under förmiddagen. Sanna och Max kom över hit för lite lek. Leia älskar verkligen att leka med andra barn men jag blir helt svett. Hon är så på dom och ska slita och dra i både ansikte och hår. Så man får va på sin vakt hela tiden för så fort man vänder ryggen till så är hon fram och ska peta. Hon är väldigt på och far fram som en tok en ett stort leende på läpparna och hon vill ju bara leka med blir så tokigt. Jag hoppas att det kommer ge med sig lite när hon blir äldre. Efter allt bus så total deckade hon, helt slut min lillstumpa.

Förresten så blir Leia hel 7 månader idag. Tänk vad tiden går fort med de små. Hon kryper nu och fort går det. Hon reser sig mot allt nu och står gärna och leker vid soffan. Hon äter allt man ger henne (utom välling där måste de vara Nestles) och lite där till. Hon pratar bara mer och mer nu. Säger/ropar/skriker mamamama, papapapa. Hon vet vart lampan är om man frågar när vi sitter vid matbordet och äter. Hon är rädd för tvättmaskinen när de pumpar in vatten. Hon älskar att dansa och sjunga, gärna lyssna på musik också.





Fixar lite mer =)

publicerat i Allmänt;

Nu sitter jag här igen och försöker fixa lite med bloggen. Men lyckas inte få rubriken till inläggen att hamna centrerat. Har ju gjort det en gång innan men kommer inte ihåg hur man gör för att alltid få den så. Så kanske någon liten själ kan förklara för mig hur man gör?

Idag har vi iallafall tvättat och bäddat rent i sängarna. Det är ju ju så underbart att krypa ner i en nybäddad säng, luktar gott och täcket känns mycket fluffigare! Har även rensat bland Leia kläder och ja måste köpa en hel del nya kläder nu för den här lilla damen har nu gått över till 68. Mammas lilla fis växer sakta men säkert =)

Kvällen har vi spenderat hos våra goda vänner Mattias och Katta. De bjöd på en utsökt söndagsstek som stått 12 timmar i ugnen på låg värme. Köttet bara ramlade isär så mört var det. Till den serverade mandelpotatis, rödvinssås och kantarell sås, mums!! Så nu får jag och Mats ta och bjuda tillbaka här till helgen som kommer. Ska höra med min kära mor om de har hjortkött i frysen som vi kan få norpa.

Leia var så trött när vi kom hem från dom runt halv åtta. Då hade fröken varit vaken sen kl 14.00. Hon var redan trött runt 16.30 och tänkte att hon kunde få ta sig en liten lur men de tyckte inte hon. Envis som hon är har hon hållt sig vaken men när vi väl kom hem och hon fick en flaska välling i sängen så tvär slocknade hon. Så nu hoppas vi på att hon sover hela natten!

Bloggfix

publicerat i Allmänt;

Sitter och försöker fixa till bloggen men jag är totalt värdelös på det. Så nu ger jag upp för den här gången så får jag fixa med det någon annan dag. Dags att ta sig från soffan till sängen för om drygt 6 timmar så är de en liten flicka som slår upp sina blå och då vill jag vara någorlunda utvilad.

Super svärmor/farmor

publicerat i Allmänt;

Eftermiddagen har spenderats hos svärmor/farmor. Vi skulle bara kika in på en liten snabbfika innan vi skulle upp till stallsbacke för att titta på fotboll. Men vi hade så trevligt så vi blev kvar i två timmar och struntade i fotbollen. Mycket trevligar att vara där för fika och lek. Leia hade så kul och farmor var så rolig. Vi hade även en mycket bra pratstund och kom in på saker som man annars inte göra när M är med. Ja är så glad att jag har en så super svärmor och att man kan prata om allt med henne. Så uppskattat att få prata av sig lite och få förståelse från någon annan.

Leia var helt slut när vi kom hem. Men vi åt lite mat och sen lekt hon både hög och lågt. Ja för lillstumpan ska stå hela tiden nu mot allt. Idag så ramlade hon rakt bak och slog i huvudet trotts att jag lagt en massa kuddar och täcken runt om. Hon blev så ledsen men efter lite mys och napp så var de full fart igen. Men vid halv sju var hon så trött och somnade som en stock efter lite välling.


Leia blev helt plötsligt kräsen när vi skulle börja med välling och den enda som dög var Nestles godnatt välling!

Kaffe

publicerat i Allmänt;

Här hemma är vi uppe med tuppen som vanligt. Leia vaknade redan vid halv sju men hon fick ligga kvar i sin säng och leka. Ja för morgonmys är de inte tal om. Hon har verkligen inte tid utan hon ska leka. Så fort hon kommer till vår säng far hon runt som en galning. Hoppar, stuttnar, sliter och drar i allt så de blir inte en lugn stund då. Nu sitter vi nere i vardagsrummet och kollar på lite tv eller ja de står på( sitter ju här) och Leia leker på golvet. Hittade henne nyss smaskande på golvet med något i munnen. Hjärtat slog dubblevolter eftersom de var något grönt jag så och tänkte direkt på Julius alla slajm leksaker. Men det var bara en vindruva som hon hittat. Hon hade lyckats äta endel så var bara att dra ut de som var kvar från hennes mun.

Bryggt mig en stor kanna kaffe som jag nu sitter och avnjuter innan det är daxs för Leia att få lite gröt. Blir till att sa sig en promenad här på morgonen innan mannen vaknar (jag väcker honom).
För de bästa som finns på helgerna är att äta en god frukost tillsammans som tar tid.

På jakt

publicerat i Allmänt;

Proppmätt här hemma efter en ljuvlig svamppaj som jag fixade till kvällsmat. Trotts detta ska jag och M smaska i oss lite glass. Visst är det kostigt att de alltid finns plats för gottigheter! Här hemma kollas det fotboll, Sverige- Ungern som spelar och M sitter som klistrad i soffan. Eller ja blir en del hopp, stutts och endel irritation. Själv sitter jag och kollar över datorn. Visst jag är intresserad av fotboll men ikväll kände jag inte alls för att titta.

Håller på och kollar lite efter en höst/vinter jacka till Leia men gud vad svårt de är att hitta någon som faller mig i smaken. Jag är bara för kräsen när de gäller kläder till henne. Själv grejen är att jag inte vill ha en för "tjejig" jacka utan en mer neutal och sen så kan man ha lite mer färg på mössan och vantarna. Visst jag kanske är tråkig men jag tycker inte de är så fint när alla jackor är skrik rosa med en massa möster på. Nu kanske det är många som tycker helt tvärt emot mig och visst det får ni göra men så här tycker jag och de står jag för!




Fredags morgon!

publicerat i Allmänt;

Här hemma har vi varit vakna sen strax efter sex. Leia är superpigg och härjar nu runt på golvet här hemma. Det roligast som finns just nu är en kartong med vårat nya handfat till badrummet som står på golvet här i vardagsrummet. Det är lagom högt så man kan stå på knä och leka på det. Även ligga på det och sen glida ner lite snyggt (som en säl) tycker hon också är superkul!

Eftersom vi haft sjukstuga här i veckan så blir det en ganska så lugn dag. Men idag ska jag ta mig ut på en promenad då min kropp skriker efter att få röra sig. Ja för nu känns det som att bacillerna är borta från min kropp så nu kanske man kan aktivera sig igen.



Så roligt att leka med kartongen!!

Barn med cancer

publicerat i Allmänt;

För drygt en timme sen satt jag och tittade på ett avsnitt av Barn med cancer. De han knappt börja så rann tårarna ner för kinderna. De gör ont i hela mig att se barnen så sjuka. Här hemma sitter man och klagar på en jävla förkylning som går över innom en vecka. Nej skäms på mig säger jag bara. Tänk på hur bra jag har det som har fått en så glad och frisk liten flicka! Sen vet man aldrig vad som händer men hoppas att vi aldrig behöver gå igenom det. FÖr tankarna finns där, tänk om Leia skulle få cancer. Hur skulle jag ta det, hur skulle Leia må och fram för allt skulle hon klara sig.

De som glädjer mig är att barnen endå har en sån styrka och livsglädje. Att så sjuka barn kan känna hopp och njuta av livet gör mig så glad trotts den svåra tiden de har haft eller kommer att genomgå.

Sjukstuga

publicerat i Allmänt;

Här hemma har vi legat sjuka sen i tisdagskväll. Mats är såklart den som mår sämst (dödsjuk engligt han). JAg har bara varit hänig och haft feber men de räcker gott och väl när man har en liten tjej att ta hand om. Leia är bara snorig men inget som stör henne. Hon far runt som vanligt och river överallt.

Idag skulle vi gått iväg på baby-sång på Kulturskolan men fick hoppa det, tråkigt men inget man kan göra något åt. Vi sattnar på att ta oss dit nästa vecka istället. Men vi var endå tvungna att ta oss ut idag då kylskåpet ekade tomt och Leia inte hade någon välling kvar. Både jag och Mats var helt slut efter att ha varit iväg så nu är de vila resten av dagen som gäller. Har kokat lite fruktpuré av päron från trädgården och äpplen från mammas trädgård till Leia. Hon tycker det är så gott! Så ska koka mer när jag känner mig bättre och frysa in. Bra att ha både på gröten och som lite mellanmål.

Nu blir de en kopp te och en smörgås för mig.



Mitt favorit te när jag var gravid och som forfarande smakar ljuvigt!