Regning träning...

publicerat i Allmänt;

Härlig nu har man varit på fotbollsträning i det härliga vädret. Regn, regn och regn var det och min fötter var som russin efter träningen. Har precis tagit en varm dusch, ja en jävlgt varm dusch för var blöt enda in på kroppen trotts alla lager av kläder. I morgon är det match för div 5 men jag avstår då jag och Mats ska bort . Sen tycker jag själv att jag inte är så redo än. Har tränat tre gånger och har ju spelat en match men de var bara för att de inte fick ihop folk ordentligt och för att jag skulle få känna på. Men men nu ska jag se på eurovison delfinalen och så ska jag hålla tummarna för Anna Bergendahl...



Trött...

publicerat i Allmänt;

Ja usch vad trött jag är idag. Var riktigt segt att ta sig upp ur sängen i morse för att gå till jobbet. Hade gärna sovit några timmar till men det kan man ju glömma när man Har varit en hektisk dag på jobbet. Som vanligt kommer de alltid nått när man har som minst tid och idag så var de varor från papyrus. Sen gick de inge bra att göra kesokaka och jag tycket inte alls den blev bra men barnen tyckte tydligen det för dom åt som fan =)
Nog om mitt jobb nu.

Jag har ju som sagt börjat träna fotboll igen och de går väl helt okej. Man märker ju att de var länge sen jag spelade fotboll. JAg blir så frustrerad när de inte går som jag vill. Men fick vara med på match i Fredag och ja de gick väl sådär för oss eller jag vi förlorade men men. Jag var väl inne sista 20 kanske och jag var fan helt slut efter de. Hade ont i hela jävla kroppen och kunde knappt gå. Ikväll så är de träning och jag får se hur de går.

Funderar på om man skulle försöka göra något vettigt som typ tvätta eller kankse städa lite. Men skulle vilja att Mats kunde gör något nån gång men man får ju tjata tills man slut inte orkar och sen gör man det själv istället.
Hm inte bra men jag kan fan inte se saker ligga eller låta bli. Men den här gången ska ja ge mig fan på att han ska få ta tag i den där tvätthögen först.


Fotbollsträning

publicerat i Allmänt;

Nu har jag inte skrivit på några dagar...igen... I helgen så har det varit full fart så nu till helgen tänkte jag försöka ta det lugnt. Igår så hade vi besök av Julius lille kusin Liam. Jag hade lovat han att vi skulle leka så de gjorde vi. Vi gjorde sandkakor,kasta boll,sparkade boll, grävde efter mask men Liam gillade inte maskarna så vi fick stoppa tillbaka dom och säga hejdå. Men bara två min senare ville han gräva mask ingen.Men så fort han fick syn på den så ville han att vi skulle säga hej då till den och stoppa tillbaka masken. Så höll vi på i typ 30 min =)



Idag så har jag varit på fotbollsträning. första gången på typ 8år. Men det gick över förväntan och ja jag träffade ju bollen men den hamnade inte där jag ville. Men det var superkul och jag kommer ha jordens träningsverk i morgon. Men man får gilla läget och köra på torsdag igen.

Nu blir de till att kura ner sig i soffan och somna in till någon dålig film.

Långhelg...

publicerat i Allmänt;

Har precis kommit hem från en hurt runda. Super skönt att röra lite på sig då jag inte kännt mig hlet okej under två dagar. Veckan som gått så har jag mest hållt på ute i trädgården. Mycke som ska göras så här års. Har både rensat ogärs och ränsat bland blommorna då de har spritt sig så in i helvete. Vi har fixat klart gräsmattan eller vår blivande gräsmatta kanske man ska skriva för just nu är de jord och gräsfrön bara. Så den här veckan har vi vattnat som f*n för att de ska bli lite grönt till sommaren.

Helgen blir det full fart så jag är väldigt tacksam för att den är extra lång den här veckan. I morgon så fyller mitt älskade gudbarn Sigrid 1år så då blir de till att åka på kalas. Sen har vi fullt upp här hemma med bestyr så som tvätta,städa oxh fixa i trädgården. På Fredag så ska Mats jobba och jag får fin besök av min Mamma,Bosse, min moster och hennes vän Carina. Vi ska äta lite gott och sen blir det kanske en sväng ner till öltältet om vädret tillåter. Lördag så ska jag på klädparty och på Söndag är de dop för lilla Milo.

Nu blir det en dusch och sen lite mys i soffan med en bra film ,täck, kudde och en kopp var choklad...



1 maj

publicerat i Allmänt;

Ja redan första Maj helt otroligt vad tiden går fort särskilt april gick superfort. Idag står städning av huset på schemat. Sen blir det bara en film och mys i soffan tills min älskade Mats kommer hem. an har varit borta sen i torsdagsmorse och jobbat på båten.

Har varit lite tomt här hemma utan Mats men kan nog vara bra att va borta från varna så man får sakna varandra lite. Jag lovar Saknar honom sjukt mycket. Igår så blev det en kväll hos svärmor ochvi hade supertrevligt god mat och trevligt sällskap =)

Nej nu måste jag sätta igång lite här hemma.




Såhär blev våran trapp efter en lite renovering.


Såhär såg den ut innan.