Helgen

publicerat i Allmänt;

Ja i helgen så har vi inte gjort så mycket. Julius är här så vi har varit en sväng till hans farmor och fikat. Full far med en massa kompisar till han har de vart. Vi har inte gjort mycket här hemma för de är ju inget som är klart.


Ja så här ser det ut hemma hos oss nu
. 
Så här såg de ut förra veckan men nu har en vägg kommit upp så nu ska de bara tapetseras.

Jag har varit duktig den här helgen och varit ute och gått innan frukost i 50 minuter. Ganska så jobbigt att ta sig iväg men när man väl gjort de är de superskönt.
Nu vill jag nästa han snö och kallt en det här jävla rusk vädret men regn och blåst. Vill ut på sjön hos mamma en solig vinterdag och åka lite spark, pimpla lite, grilla korv och dricka varm choklad.



Mats och Julius åker spark!



Vi grillar korv på ön.

Norrköping igen

publicerat i Allmänt;

Japp där har vi varit idag och kollat in lite julklappar som ska inhandlas till alla nära och kära. Sen så köpte jag en lite present till vår underbara praktikant som vi har. Hon jobbar sista dagen i morgon och hon är så duktig så hon förtjänar något fint. Var även och handlade lite mat till helgen för Julius kommer ovch då är de ju tacos som gäller och lite mys i soffan till någon bra barnfilm =)

I morgon hoppas jag att målaren kommer och tapetserar här hemma så de blir klart någon gång. Han har ju vairt här lite i veckan men då har han bara spacklat. Men nästa vecka vill jag att det ska vara klart för jag vill lägga in vårat nya golv i hallen på övervåningen.

Själv mår jag bra, är ute och går varje morgon innan jag börjar jobbet och ja det är väldigt segt att gå upp vid 05.40 när man vet att man kan sova fram till 06.30 om man inte tar den där promenaden. Men jag har ju lovat mig själv att jag ska göra det här nu iallafall fram till jul och då ska jag fan göra det.

Alice tänker på dig och din mamma. Hoppas att du kryar på dig lillstumpan!!

Onsdag

publicerat i Allmänt;

Idag har jag varit super trött även fast jag somnade tidigt igår. Känner inte för att göra nått men måste väl snart gå ner i källa och hämtar tvätten och sen ta två trappor upp till övervåningen för att hänga upp den. Låter ju inte allt för kul men vem säger att man ska ha de jämt.

Mathias är här och hjälper oss att sätt upp en vägg som vi eller Mats inte får till. Jag hoppas att dom blir klara idag för jag orkar inte ha den här röran längre. Sen har ju målaren varit här och spacklat så nu ska han väl slipa och sen hoppas jag att han kastar upp tapeterna så jag kan få stor städa. Alla golv är helt vita av gips damm och slip damm. Jag har redan moppat det 5 gånger men det syns inte.

Ska nu ta mig i kragen och ta den där tvätten...

Norrköping

publicerat i Allmänt;

Har varit i Norrköping idag. Har inhandlat lite små grejer till huset och jag köpte två par skor =)
Håller nu på och städar efter allt snickrade här hemma. Hur jävla skitigt som helst men nu ska de blir rent. Men kan inte städa överallt och de gör mig lite irriterad för de är en massa maskiner och gipsskivor som står mot väggar som jag inte tänker släpa runt på utan jag får helt enkelt vänta tills han kommer och hämtar sin grejer.
Så man kan ju helt enkelt säga att jag fuskstädar vilket jag inte gillar.

Men här hemma kommer de bli hur fint som helst när vi väl är klara med allt. Vilket vi har planer på att vara om ca 2 veckor. Men får se om vi lyckas med det. 

Måndag

publicerat i Allmänt;

Fan vad trött jag är på livet just nu. Inget känns bra och mitt livs styrs just nu utav andra. Har inget att säga till om och ska bara rätt mig efter andra och gilla läget. Är trött och ledsen fast jag borde vara den gladaste utav alla.
Håller även på och försöker komma iform eller vad man ska kalla det. Känner att det får vara slut på de här jävla slöandet i soffan med en massa skit som man stoppar i sig. Var i bra form när jag träffade Mats och tränade minst 7 dagar i veckan men nu är jag bara lat.

Så för en vecka sen så började jag med GI eller ja jag kör min egen GI metod. Har plockat bort pasta,potatis,ris och mjukt bröd ( äter ibland en skiva surdegsbröd med valnötter som är supergott!!!) Känns jättebra och är mätt mycket längre. Sen är jag ute och går ca 40min varje morgon innan jobbet. Dock är de lite tungt att gå upp men superskönt när man väl har kommit iväg.
Men jag hoppas att jag orkar gå upp den här veckan på morgonen och ta den där promenaden som jag ska göra. Just nu känns de ganska så tungt men hoppas på att veckan blir till de bättre.

Tisdag

publicerat i Allmänt;

Nu har tapetseraren varit här och kollar lite så han kommer om två veckor och fixar trappen och hallen där uppe. Ska bli jätteskönt att få det färdigt så vi kan lägga golv och fixa iordning trappen sen. Har varit och kollat lite tapeter idag till lilla hallen med. Vi vill han något som sticker ut där. Vi har ju tänkt behålla panelen¨och måla den vit så nått med lite färg tänkte vi. Men de finns ju hur mycket tapeter som helst att välja mellan. Så det blev ingen köpt idag utan åkte hem så vi fundera lite.

Ikväll ska vi kvistlack i hallen och om de hinner torka så ska vi måla de vitt också. Kommer bli en helt annan hall när vi är färdiga. Nu är ju allt bara i furu och de är så tråkigt. Ska laga lite mat nu. idag serveras det stekt fisk med potatis och någon god sås, har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra för sås än.

Irriterad...

publicerat i Allmänt;

Usch vad irriterad jag är just nu. Tapetseringen går skit dåligt och jag blir inte nöjd. Jag vill ju att det ska bli perfekt men så blir de inte. Vet inte om vi ska göra resten eller om vi tar hit någon som gör de åt oss. Jag och Mats blir typ osams när vi håller på och tapetserar och de är ju inte så jävla kul.

Just nu är Mats iväg och kollar på fotboll hos hammar. Kanske inte jag tycker att han har tid med. Jag vill att vi ska hålla på med huset men han tycker tydligen en fotbollsmatch på tv är viktigare. Hoppas att vi hinner något efter matchen. Visst jag skulle kunna göra en massa medans han inte är hemma men vissa grejor är lite svåra att göra själv.

Vill bara skrika känns det som. Vill få klart på den där jävla hallen och trappen. Vill att de ska vara klart till helgen som kommer för då har vi inte tid att göra något på en hel vecka.

Söndag

publicerat i Allmänt;

I helgen står de tapetsering på schemat, men nu är de redan söndag och inga tapeter har kommit upp än. Så idag måste vi sätta igång med de. Vill verkligen få färdigt på hallen och trappen.

Igår så skulle jag och Mats ha en lugn hemma kväll men eftersom Clara var ner och hälsade på så tycket hon att vi skulle komma och festa lite. Ja men på förfesten kan vi ju gå sen går vi hem när alla ska på krogen. Men så blev de ju inte in på krogen skulle vi tydligen också. Så idag sov vi lite längre en vad vi tänkt.  Lite frukost och sen är de bara att dra igång. Lite slipning och sen tapet på...