Söndag

publicerat i Allmänt;

Härligt att vakna upp idag när solen skiner. Har redan varit ute och tagit mig en promenad och de var superskönt. Idag så ska jag plantera lite blommor och sen så ska jag nog cykla upp till skokanonen och köpa ett par nya skor till Julius. Dom han har nu är helt odugliga. Sen blir det lite födlsedagslunch hos Mats mamma. Det ska bli mysigt att åka dit.

Nu måste jag äta lite frukost sen så blir det en cykeltur =)



Inte skrivit på länge...

publicerat i Allmänt;

JA nu har jag inte skrivit på hur läng som helst. Ett själ är att vi inte hade internet på en månad och efter de har de bara stått stilla. Ja vad har hänt. På de "ny" jobbet går det bara bra. Jag trivs som fisken i vattnet och kan inte se annat en att fortsätta där efter min prövotid är slut.

Här hemma händer det inte så mycket. Vi har tagit det lungt i några månader och det är skönt. Men nu börjar ju ute säsongen så vi håller på och fixar för fullt i trädgården. Finns hur mycket som helst att göra. Just nu fixar Mats med att köra bort alla grenar från träden vi klippt. Vi kunde ha fixat en egen majbrasa i år för vi hade så mycket.

Vi håller även på och jämnar ut gräsmattan efter dreneringen som vi gjorde i höstas. Kommer bli jättebra när det är färdigt men de tar så jävla tid. Man måste ha orken och viljan också men den finns inte alltid.
Eftersom vi hållt på så mycketute har de halkat efter här inne så jag har fått äran att ta den biten idag så som tvätta,städa,damma, vädra, ja och en massa annat runt omkring.

Så åter till jobbet ingen....