Fredagsmys

publicerat i Allmänt;

Dagen har varit så seg och de där regn vädret som skulle komm dök aldrig upp. Hade inte haft nått emot de då huvudet värker och kroppen känns seg. Känns som det aldrig vill bli riktiga sommardagar utan bara en äcklig värme som ligger still varenda dag.

Leia har varit små grinig hela dagen och de senaste nätterna har varit lite bökiga. Detta är pga de två framtänderna som är påväg uppe i munnen. De har inte riktigt spruckit igenom men hopppas att de gör de under natten som kommer så Leias humör blir lite bättre.

Just för tillfället är de full fart på henne. Hon ålar och stuttsar fram överallt. Det kommer inte dröja många dagar tills hon kan krypa. Hon är på allt just nu och river överallt så man undrar var ens lilla bebis tog vägen. Går så himla fort nu och man önskar att tiden kunde stå stilla för en stund så man han ta in allt. Tänk nästa vecka blir våran lilla tjej 6 mån.

Sitter och inväntar Mats och Julius som är uppe på Stallsbacke och fixar med något tält som ska vara uppsatt tills i morgon då det är cup. Mats tror jag ska vara med så i morgon blir det en dag där uppe samt en träffa med bästa Emma. Länge sen vi såg nu då hon varit iväg till England och shoppat loss. Vet att hon även fick med en liten present hem till Leia, nyfiken!

Nej fredagsmys väntar och Julius är här = film och tacos så ska ta och börja förbereda lite.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hanna Runesdotter - mamma till Thristan och Thexas:

Hej Anna!



Kul att du gillar det jag gör.

Jag har tagit 50:- för kort jag gjort, då täcker det materialkostnaden.



Hoppas ni har en mysig kväll! Kram!

Kommentera inlägget här :