Har inte haft någon lust...

publicerat i Allmänt;

Vad dålig jag har varit på att skriva här. Har haft tid till den men känner ingen lust. Jobbar för fullt och ja jobbar lika mycket hemma med. Vi har lagt nytt golv i vårat sovrum och sen håller vi på och tapetserar i hallen. Hoppas att vi hinner klart i helgen.

I morgon ska vi åka en sväng till badhuset med Julius och jag tänkte ta några längder i bassängen. Behöver komma igång och träna lite nu när man varit sjuk i över en veckan nu.

Idag har jag varit nere på stan och träffad Emma =) var jättekul att träffa henne!! Sen var jag och Mats på banken och fixade lite med försäkringar, ppm och sånt där som är nödvändigt. Så de känns jättebra att äntligen ha fixat det.

Nu ska jag gå ner i källaren och basta lite. Puss hej

Uttråkad till max...

publicerat i Allmänt;

Jag är så otroligt uttråkad. Vad fan ska man hitta på en sån här dag.
 Mats är skit tråkig han bara ligger och sover. Vad gör alla andra?

Trött...

publicerat i Allmänt;

men orkar inte gå upp och sova. Så jag sitter här nere i vid tvn och väntar på att Mats ska rangla in genom dörren. Ikväll är han på fotbollsavslutning och ja då åker ju spriten fram så en nykter karl kommer inte hem.

Själv så har jag suttit hemma hela kvällen med Julius och kollar på bolibompa, vi har lekt med leklera, ätit en massa godis och Julius har tappat sin första tand =) även hunnit med och kolla tio minuter på Nasses stora film sen total slockanade han i soffan. Lilla killen var helt slut efter allt.

Den senaste veckan har jag varit helt slut. Jobbat som en tok och haft en massa jobb,jobb och åter jobbi huvudet. Blir så när ordinare personal är bort. Även om vikarierna är guld världa så är de inte samma sak. Så har typ somnat vid senast halv tio varje kväll och sovit fram till tio i sex då klockan ringt.

Suck måste hänga upp tvätten nu...