Påskhelg

publicerat i Allmänt;

Som vanligt går de några dagar mellan inläggen men tiden känns viktigare att lägga på Leia än att slänga in ett blogginlägg. Just nu ligger Leia i gymmet och leker medans jag kollar på tv och sitter här. Leias tänder vill tydligen inte spricka igenom vilket gör henne mycket irriterad och hon gnor som sjutton med händerna i munnen. Så hoppas på att tänderna kommer nu de närmsta dagarna så hon slipper lida och ha ont. 

Har den här veckan varit på baby-massage och Leia tyckte nog de var riktigt skönt! Så efter massagen somnade hon på en gång i vagnen och i natt sov hon över tolv timmar ( med undantag för matning) så hon var helt slut. Tror nog mycket beror på att vi haft en intensiv helg med många ny intryck och inte direkt några rutiner vilket ha gjort henne helt slut. De har både varit påskmiddag, grillning med goda vänner och 60-års kalas.

Morgondagen består av promenad med Sanna och Max, besök utav Ulla och Svenn-Gunnar mellan 11-12 och sen kommer Ida och Olle in för lite barnkläds loppis på Sandbäcksgården!



Mammas lilla hjärta!

Härliga vårväder

publicerat i Allmänt;

Ja tänk vad lite sol och värme kan göra en så glad. Att vakna varje morgon av att solen letar sig in och att ha ett glad liten Leia på sin vänstra sida som bara sprudlar av glädje, de är lycka! I morse slog min solstråle upp sina blå klockan halv åtta för intag av mat. Blev ett bad för Leia och en snabb dusch för mig då babysång stod på schemat kl 9.30. Idag såg man verkligen på Leia hur mycket hon tyckte om det. Så fort Katarina(?) slutade spela på sin gitarr och vi slutade sjunga så blev hon arg och så fort vi började med nästa låt så sken hon upp som en sol! Tänk att musik kan göra en liten flicka så glad.

Efter baby-sången så följde Ida och Olle med hem för lite fika och matning av Olle. Vid 13.15 gick jag ner på stan för att möta upp mamma som skulle skämma bort Leia med en liten påsk present. De blev en söt liten klänning från KappAhl som hon ska ha på sig nu på påskafton.
Hittade även lite kläder som jag skulle kunna tänka mig ha men kände inte för att krångla in oss i någon provhytt då de var ganska så bra med folk. Så de får jag ta nästa gång jag går ner på stan vilket troligtvis är på torsdag.

I morgon ska vi börja dagen med en promenad med Sanna och Max vid 10 tiden. Sen vid 12 tiden tar jag med mig min familj bort till Fredrik, Mia, Elvira och Linnea för lite lunch. Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Tänder på G

publicerat i Allmänt;

Helgen har hittills varit helt underbar med de härliga vår vädret som har tittat fram. Igår var vi ut till mamma och bosse fö lite lunch och sen tog vi en liten promenad och plockade lite tussilago. Leia är nu på lite bättre humör på dagarna vilket är skönt. Tycker så synd om henne när hon blir sådär ledsen av att tänderna är på G. Ja för nu skymtar vi inte bara en tand utan två-tre tänder som är på gång att komma upp. Hoppas bara att de går fort så hon slipper ha ont så länge.

Jag älskar verkligen att vara mammaledig åt världens bästa lilla tös. Har världens bästa familj som ställer upp till hundra procent och många fina vänner men just nu känner jag att endel av mina vänner har förvunnit lite. Känns som bara för att man har fått barn så är man inte lika rolig att umgås med längre, eller?

Idag har jag varit ner och tittat på Team Gabriel i stadsparken och tror nog hela Katrineholm hade hittat ut idag.
Har även påtat lite i trädgården och varit iväg till Ingvalstorp och köpt penséer.

Fortfarnade fint väder så blir till att fortsätta ute i trädgården tills Leia vaknar.

Dagarna rullar på...

publicerat i Allmänt;

Ja här hemma rullar dagarna på i ett fasligt tempo. Förmiddagarna består oftast av långa promenader som är ett måste om man ska komma någorlunda i form till sommaren eller iallafall komma i en snygg klänning till dopet i juni. Allt är bokat och klart nu så de som återstår är att skicka iväg inbjudan och sen börja planera för dukning, fika, sånger m.m.

Igår var inte Leia alls på humör utan var ledsen nästan hela eftermiddagen. Hon ville varken äta eller sova och jag tror det beror på att de kankse är tänder på G för hon gnor som sjutton i munnen med händerna vilket hon inte gjort tidigare. Så igår blev de läggdags för henne redan vid halv sju och med undantag för matning så sov hon till halv åtta i morse. Så idag har jag en glad tjej här hemma som just nu ligger och sover sött innan vi ska upp til Mvc för besiktning av mig =)



En trött tjej som har somnat i soffan!

2 månader

publicerat i Allmänt;

Igår så blev lilltjejen 2 månader gammal och de firade vi med liten nya kläder till henne! Blev även en del fika igår då vi först var på babysång och fikade efter åt sen kom min farmor och farfar in och hade då med sig fikabröd. På eftermiddag/kvällen var vi på kalas hos Liam ( Julius & Leias kusin) som fyllde 3 år! Så idag blir det inge fika för mig utan försöka äta ordentligt med mat istället för de är jag en slarver med.

Idag blir det en innedag med film och massa mys för vädret är ju så tråkigt.
Blir en liten promenad vid ett tiden då vi ska till bvc för en 2 mån koll. Hoppas vi på att hon är på sitt bästa humör och att de inte blir skrikkalas.

Fredagskväll

publicerat i Allmänt;

Blä för dagens väder har inte haft lust med nått idag. Dagen har vi mest spenderat inne med en massa mys och tagit en liten promenad bort till Apoteket på sjukhuset för att inhandla lite provianter till Mats som är förkyld nu igen. Lillstumpan ligger nu och sover för natten med undantag för matning. Mats är ut och går en sväng med Mattias och jag sitter här hemma och pratar med min älskade bror som har lite kärleksproblem.

Bjuder på en liten bild på min älskade lilltjej och Mats!