Tillbaka för att stanna....

publicerat i Allmänt;

Nu ska här börjas blogga ingen efter ett långt uppehåll med bara nåra inlägg lite då och då. Vi har under några månader haft promblem med internet men nu är allt löst så nu finns inga ursäkter längre. Tänker inte dra vad som hänt de senaste månaderna utan börjar här och nu.

Leia blir 11 månader i morgon och jag fattar inte att de har gått så otroligt fort. Mammas lilla tjej fyller 1 år om en månad och då ska även jag börja jobba. Mats ska få vara hemma en månad med Leia sen blir det dagis för lillskruttan. Just nu känns det bra att hon ska börja på dagis i så tidig ålder. Hon är en så pass social och aktiv tjej så det kommer inte bli några problem alls tror vi. Har varit mycket på öppna under hösten och där stortrivs hon. Så fort vi kommer in där så är hon igång och leker , mig bryr hon sig inte ett dugg om.

Ska ner på stan här vid tolv tiden och möta upp mamma som ska skämma bort Leia med lite nytt. Så tacksam för att hon tänker så mycket på Leia. Ska se om jag hittar några vattentäta vantar till henne som hon kan ha till dagis. Dags att slänga på ett ansikte och röja lite innan vi ska dra.



Bjuder på en bild från november på lilla tösen!

Kommentera inlägget här :