Helgen!

publicerat i Allmänt;

Dålig uppdatering här i några dagar och det beror inte på lathet utan ett internet som inte vill som jag. Så nu ska här skrivas.

Här hemma har de varit full fart i helgen vilketinte alls är ovanligt när J är här. Men vi kan börja med att i Fredags så  tog jag och Leia bussen till mitt jobb för att hälsa på. Leia fick som vanligt mycke uppmärksamhet och hon tyckte de var så kul med alla barnen. Helt ovetande om att de var skördefest på två utav avdelningarna. Blev såklart inbjudna för att mumsa på deras mat och bakverk!! Leia var helt slut efter två timmar av bus så hon slocknade på två röda! Gick en sväng upp till mammas jobb för att ta en kaffe sen blev det en promenad hem.
Kvällen bjöd på tacos och en massa fredagsmys!!

Lördagen bjöd på smörgåstårts garnering och en promenad bort till Willy´s för att fyll på kylskåpet. Leia sov under hela promenade och även en stund här hemma. Så var en riktit utvilda tjej när hon vaknade. J var bortbjuden på spel och pizza kväll så Mats tog en tur på sjön och under tden fixade jag iordning en supergod middag!

Söndagen gick i renoveringen tecken och ja nu se de ut som ett bombnedslag här hemma men bara att
gilla läget. Ska väl tillägga att de är köket som står på tur och ja ÄNTLIGEN säger bara. All el kopplaes som ska sitta bakom nya väggen så nu ska de isoleras och sen klappas igen. Men inte de lättaste när man har en liten tjej som röjer runt överallt!


Kommentera inlägget här :