8 månader

publicerat i Allmänt;

Oj vilken dag det har varit här hemma. Kan väl börja med att säga att min lilla skatt blev 8 månader idag vilket vi firade med att trilla in i soffbordet och få en bula vid ögonbrynet. Ja och så kan man väl säga att resten av dagen också har sett ut. Bara en massa otur idag har hon haft och grinat för minsta lilla grej. De gör ju inte saken bättre att tre tänder är på G var av en troligtvis kommer spricka i genom de närmasta dygnet. Men tycker de går segt för de övre små riskornen när de ska fram. Ett evigt väntande och en massa bökiga nätter.

Var på Bvc idag för 8 mån koll och Leia fick MVG på allt. Hon passade även på att visa för Anna-Lena att hon kan vinka, klappa händerna och härja runt. Passade även på att spy upp bananen på mig som hon fått till mellis. Just de, skruttan vägen nu 7910g och är 67cm lång.



Var en sväng på Öppna på em men blev inte så långvariga då Leia var så trött. Han knappt komma ut genom dörre på Öppna så slocknade hon och sov i 1½ timme. Han med och vika den gigantiska högen med tvätt. Sätta på en maskin och förbererda kvällsmaten. Har tagit mig en lång promenad i kväll med, så skönt!! Nu slappar vi i soffan framför en gammal rulle med James Bond efter att bastun dragit ut den sista energin ur mig och Mats.
Natti Natti!

Kommentera inlägget här :