Dagarna rullar på...

publicerat i Allmänt;

Är en dålig bloggare just nu men känner att jag inte vill sitta vid datorn så fort man har lite "egen" tid. Här hemma rullar dagarna på i ett rasande tempo och Leia är redan 7 veckor gammal. Vi fyller våra dagar med långa härliga promenader i solsken, en massa mys samt en del plock för min del här hemma. Nu märks det verkligen vem som har städat och fixat här hemma förut för gud vad fort det blir stökigt nu.

Har fortfarande en väldigt snäll tjej som inte gör mycket ljud ifrån sig förutom när hon är hungrig eller trött. Hon sover mycket bra på nätterna (vilket uppskattas av mamma och pappa) Oftast så vaknar hon bara en gång per natt och vill ha mat plus ett blöjbyte då.

Har idag varit duktig och ringt till Svenska kyrkan och bokat en dag för dop. Så nu är de dags att börja planerar för den stora dagen. Har redan tittat på dopkort som jag ska skicka efter på nätet samt lite annat smått och gott. Har redan klart att Sofia ska baka doptårtorna och att mamma ska hjälpa till att baka. Tror även Mats mamma kommer hjälpa till men har inte hunnit frågat henne än.




Mitt lilla hjärta!!




Kommentera inlägget här :