Påskhelg

publicerat i Allmänt;

Som vanligt går de några dagar mellan inläggen men tiden känns viktigare att lägga på Leia än att slänga in ett blogginlägg. Just nu ligger Leia i gymmet och leker medans jag kollar på tv och sitter här. Leias tänder vill tydligen inte spricka igenom vilket gör henne mycket irriterad och hon gnor som sjutton med händerna i munnen. Så hoppas på att tänderna kommer nu de närmsta dagarna så hon slipper lida och ha ont. 

Har den här veckan varit på baby-massage och Leia tyckte nog de var riktigt skönt! Så efter massagen somnade hon på en gång i vagnen och i natt sov hon över tolv timmar ( med undantag för matning) så hon var helt slut. Tror nog mycket beror på att vi haft en intensiv helg med många ny intryck och inte direkt några rutiner vilket ha gjort henne helt slut. De har både varit påskmiddag, grillning med goda vänner och 60-års kalas.

Morgondagen består av promenad med Sanna och Max, besök utav Ulla och Svenn-Gunnar mellan 11-12 och sen kommer Ida och Olle in för lite barnkläds loppis på Sandbäcksgården!



Mammas lilla hjärta!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ida:

Godingen där! En sån body har Olle också, men den är i storlek 56 så han har snart växt ur den! =) Vi ses imorgon! Kram från oss

2:a kommentar, skriven , av ♥ Elin - Mamma till My ♥:

Vad söt hon är :-)

Kommentera inlägget här :