Skaldjurspasta och en sparkande bebis

publicerat i Allmänt;

Lördagskväll och soffan är intagen. Har har full fart här på eftermiddagen med en busig liten Liam här. Vi har varit i lekparken vid skolan och gungat på stor gungan och den lilla. Har byggt sand kakor, hus, bilar och traktorer. Har även tagit oss en sväng förbi sjukhuset för en titt på ambulanserna men fanns tyvärr inga ute. Väl hemma så plockade vi ner alla bilar vi kunde hitta i Julius rum. Vi har druckit saft och ätit en muffins och till sist blev det lite Blixten Mcqueen på datorn.

Nu inväntas maten som Mats ska tillaga som ikväll är skadjurspasta med smak av saffran. Är så hungrig men får nog vänta en timme till innan det serveras då han bara ska fixa lite annat innan först.

Var hos BM i torsdags och allt så mycket bra ut. Kunde dock inte få in SF? måttet i någon kurva (på datorn) en då jag var där en vecka för tidigt och måttet bara var på 22cm. Men det var ingen fara med det utan vi skulle föra in det nästa gång istället. Lyssnde på hjärtljuden också och ja vi kunde inte höra jättemycket då bebisen inte alls ville ligga stilla utan bara for runt i magen och till och med BM fick en rejäl spark på handen. Ja för i den här magen bor det en liten vilding. Jättemysigt att få känna den så mycket hela tiden.

      

Här har vi min lilla magen i v23 ( 22+2 )

Kommentera inlägget här :