Midsommar helgen...

publicerat i Allmänt;
Söndag och en kväll framför tvn. Är fortfarande förkyld och det börjar gå mig på nerverna. Så i morgon ska jag trottsa detta och ta mig en lång morgon promenad med Emma och lilla Diva. Måste komma igång så man går ner sina härliga sambokilon som man har lagt på sig. Har semester nu så har ju all tid i världen att komma ut på morgonen och promenera. Gäller ju bara att man tar sig ut .

Midsommar helgen har varit riktigt lugn. Var ut på Julita gård i fredags med Mats, Julius, Ann och Berndt. Pappa kom även ner och gjorde oss sällskap. Hade glömt hur mysigt det var där nere. Vi hade tagit med oss en filt och lite mat sen satt vi där i tre timmar och nöjt av sång, musik och solen som kom från och till. Senare på kvällen blev det grillning hemma hos familjen Jaktlund.

Midsommardagen blev också riktigt lugn. Erbjöd oss att vara lite barnvakt så vi fick över lille Liam. Världens snällaste unge. Sen blev det mest kolla på film och bara umgås. Idag har vi varit ute hos min mamma och bosse. Har grillat lite och vairt ute på sjön och fiskat. Mats lyckades få upp en gädda som blir våran middag i morgon =)

Kommentera inlägget här :