Mini mässa

publicerat i Allmänt;

Idag har det varit en riktigt bra dag. Har varit på jobbet som vanligt men avslutade dagen med en mini mässa. Riktigt skönt att vandra runt där bland alla försäljare och smaka på en massa godsaker. Passade på att handla lite också till skolan. Sen fick man ju även en massa smakprover på både de ena och det tredje så gick hem med fyra påsar proppfulla av godsaker.

Hem för att styra upp något lätt att äta för att sedan nere och fylla två tvättmaskiner och sedan ut i pulakabacken men Mats och grabben. Där blev vi kvar i 40 min sen var det inte mycket kvar av mina fötter. Tok dålig blodcirkulation i fötterna så fryser om dom jämt.

Så hem tvätta mer, passade på att städa hela lägenheten också. Helt otroligt vad dammit det blir på bara några dagar. Men men alla tre hjälptes åt så då gick det riktigt fort. Så nu är det fint till helgen. Är ledig i morgon så ska passa på och sova ut lite. Sen blir det till att träna och planera nått kul för helgen. Nej nu ska jag ta och vika lite tvätt typ tre ikeapåsar.

Kommentera inlägget här :